5 důvodů, proč vyrazit na dovolenou s cestovní agenturou

Plánovaní letní dovolené může být někdy pěkný oříšek. Co letos nechat odpovědnost na jiných a užít si zasloužený odpočinek s čistou hlavou a bez zbytečného stresu z plánování? Přinášíme výhody, které vám přinese dovolená s cestovní agenturou.

1. Rychlost a pohodlí

Nevíte, kam v létě vyrazit? Nezoufejte! Stačí pár kliknutí a vaše dovolená snů je na dosah. Díky online katalogům cestovní agentury můžete během chvíle prozkoumat nabídku zájezdů z celého světa a vybrat si tu nejlepší destinaci přímo z pohodlí svého domova. „V online katalogu si stačí pomocí filtrů utřídit priority, které vám s hledáním ideální letní destinace pomohou. Na stránkách jsou navíc dostupné veškeré informace k daným lokalitám, včetně recenzí klientů z více než půl milionu hotelů z celého světa,“ říká tisková mluvčí největší cestovní agentury Invia Jiřina Ekrt Jirušková. Tak proč ztrácet čas hledáním, když můžete mít svou dovolenou zajištěnou během krátké kávové přestávky?

2. Exkluzivní nabídky

Chcete zažít dobrodružství nebo se ponořit do luxusu? Cestovní agentura nabízí širokou škálu zájezdů pro každého. Díky atraktivním nabídkám můžete navíc ušetřit a zároveň si užít exkluzivní zážitky, které byste jinde nenašli: „V katalogu můžete snadno porovnat zájezdy více než 250 cestovních kanceláří z České republiky, Slovenska, Polska a německy mluvících zemí a vybrat si tu nejvýhodnější variantu, která bude odpovídat vašim přáním i finančním možnostem. Cena vysněného hotelu může být u jednotlivých cestovních kanceláří výrazně odlišná, velkou roli hraje také místo odletu,“ říká k výhodám zájezdů s cestovní agenturou Jiřina Ekrt Jirušková.

3. Na míru vašim potřebám

Za odpočinkem nebo poznáváním? Zapomeňte na kompromisy. Týmy odborníků vám pomohou vybrat z nabídky ten nejlepší zájezd, který splňuje vaše přání a potřeby. S ochotou a profesionalitou odpoví na všechny vaše dotazy a pomohou vám vybrat z nabídky zájezdů ten, který nejlépe odpovídá vašim preferencím. Navíc vám představí možnosti fakultativních výletů po okolí či zábavného programu pro děti, abyste si každý den vaší dovolené mohli užít naplno. Ať už tedy toužíte po dobrodružství, relaxaci nebo objevování nových kultur, s cestovní agenturou budete mít svou dovolenou přesně podle představ.

4. Osobní přístup

S cestovní agenturou se nemusíte bát nepříjemných překvapení. Od výběru zájezdů po organizaci aktivit a vyřešení případných problémů poskytují komplexní servis a podporu od začátku do konce. „Našim cílem je zajistit, aby dovolená proběhla co nejpříjemněji a bezstarostně. Zakládáme si na osobním přístupu a snažíme se maximálně porozumět preferencím klientů. Díky více než dvacetileté zkušenosti a milionům spokojených klientů dokážeme poradit a společně najít ideální řešení,“ říká Jiřina Ekrt Jirušková.

5. S lehkou hlavou

Děsí vás představa, že budete muset na vaší vysněné dovolené řešit nepříjemné situace? I na to je pamatováno. Ať už se rozhodnete zakoupit zájezd online, po telefonu, nebo na některé z mnoha poboček, součástí nabídky je i návrh komplexního pojištění, které vás podrží pro případ, že nepůjde vše podle plánu. Vyplatí se nejen tehdy, když vyrážíte za adrenalinovými sporty, ale také při relaxačním pobytu u moře. „Součástí nabídky zájezdů s cestovní agenturou je kromě pojištění také non stop linka 24/7 a kompletní servis v češtině. Pro klienty se snažíme být maximálně k dispozici a případné problémy vždy řešit za ně, i proto jsme zřídili službu Invia Care,“ říká k případným cestovním komplikacím tisková mluvčí a dodává: „Na první pohled dramatické situace se díky komplexnímu pojištění, které zahrnuje i nestandardní situace, a pomoci zástupců cestovní agentury brzy promění v úsměvné vzpomínky.“