Fanoušci Clashe kritizují zápas Godly s Novotným. Mluví o vracení peněz, exekucích i trapnosti

V sobotu se v pražské sportovní hale Fortuna konal galavečer Clash of the Stars. Hlavním zápasem byl souboj herce Zdeňka Godly a starosty Řeporyjí Pavla Novotného, který ale skončil již po prvním kole. Fanoušci proto nešetří kritikou celé organizace.

Souboj mezi hercem Zdeňkem Godlou a starostou Řeporyjí Pavlem Novotným byl hlavním zápasem galavečera Clash of the Stars. Skončil ale už po prvním kole na technické K. O., když Godlovi došly síly. Diváci se přitom původně těšili na pikantnější souboj –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ proti Novotnému se měl postavit Aleš „psychopat“ Bejr. Ten ale zápas na poslední chvíli zrušil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jaromír Soukup se na veřejnosti ukázal s další slavnou ženou po boku. Mesarošová to ale není

Proti Novotnému neměl Godla šanci. Diváci tak nešetří kritikou na organizaci. „Všichni se těšili na Bejra a dostali dva úplný šašky. Lituju ty, co měli lístky dopředu, chtěl bych peníze zpět. Bejr dělá tu show, ne tihle trapáci, co na hlavní kartě nemají co dělat,“ napsal jeden z diskutujících pod příspěvek organizace Clash of the Stars na Instagramu. „Mně je zle. Ne z nich, ale z vedení Clashe, dát toto jako hlavní zápas...“, dodal další. „Zápas absolutně o ničem. Godla špatná náhrada, a to ještě překvapil, že vydržel kolo,“ sdělil další uživatel sociální sítě.

Novotný se ze svého vítězství samozřejmě radoval. Mnozí ale jeho nadšení nesdílí. „Tomu by nakopala pr*el i má dcera. To jsi hrdina. Co bude příště, rozbiješ hubu starej?“ napsal jeden z uživatelů. „Zápasit s někým, kdo nezná pravidla, v posilovně nikdy nebyl ani netrénoval a ještě je to obézní Rom, může jen charakter. Vás takové vítězství těší? Příště to chce nějaké pětileté dítě,“ komentoval další.

Novotnému naopak na sociálních sítích gratuloval například známý politický komentátor Petros Michopulos. „Dobře ty! Budu ti teď říkat Muhammad Ali z Řeporyj,“ napsal na síti X.

Mluvilo se také o tom, že Godla do zápasu nastoupil čistě kvůli penězům. „Pan Godla má exekuce, vezme tedy každý kšeft. Sám řekl, že neabsolvoval ani jeden trénink. Z téhle oslavy na mě dýchá trapnost, nemůžu si pomoci,“ uvedl další diskutující.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nechceme s nimi mít nic společného, říká Le Sy o bojovnících, kteří předvedli podivný výkon

Tagy: