Ztratila jsem svého krásného chlapce. Maminka Liama Paynea promluvila o smrti svého syna

Liam Payne

Zpěvák Liam Payne zemřel v pouhých 31 letech

Maminka Liama Paynea promluvila o svém žalu po ztrátě svého jediného syna. Se svými pocity se Karen Payneová svěřila rodinnému příteli, píše deník The Mirror.

„Ztratila jsem svého krásného chlapce,“ cituje vyjádření matky The Mirror. Britský zpěvák a bývalý člen kapely One Direction zemřel ve věku 31 let ve středu po pádu z balkonu hotelu v argentinském Buenos Aires.

ČTĚTE TAKÉ: Liamova smrt nás zdrtila, smutní členové One Direction. Zavzpomínal i Harry Styles

Rodina již dříve vydala společné prohlášení, ve kterém popsala, jak jim všem událost zlomila srdce. „Liam bude navždy žít v našich srdcích a budeme na něj vzpomínat pro jeho laskavou, zábavnou a statečnou duši. Jako rodina se navzájem podporujeme, jak nejlépe umíme, a prosíme o soukromí a prostor v této strašné době,“ cituje jejich vyjádření NBC News.

Liamův švagr Nick Farnell podle The Mirror uvedl: „Ta zpráva nás samozřejmě zdrtila.“ The Mirror citoval i matčina přítele – kadeřníka Nicka Malenka: „Byl to krásný chlapec uvnitř i navenek. Je naprosto šokující a zničující, že odešel tak mladý a talentovaný život. Už ho nikdy neuvidíme. Je tu tolik slz, jak vyjádřit slovy, co cítíme?“

Zpěvák zemřel ve středu, kdy se zřítil z balkonu svého pokoje v hotelu CasaSur Palermo v Buenos Aires. Záchranáři, kteří na místo přijeli, zjistili, že zemřel okamžitě po dopadu na zem v důsledku fraktury lebky. Zatím není jasné, zda se jednalo o cizí zavinění nebo o tragickou nehodu.

Jednatřicetiletý zpěvák byl jedním z pěti členů známého boybandu One Direction, který vznikl v britské verzi hudební soutěže The X Factor. V kapele působili také Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson a Zayn Malik. Skupina vznikla v roce 2010. O pět let později skupina One Direction oznámila, že si dává pauzu. Připomněl to server CNN.

Členové kapely se poté rozešli každý vlastní cestou. V roce 2019 vydal Payne debutové sólové album LP1. Druhá deska s názvem Teardrops následovala letos v březnu.

Podle argentinských médií byl Payne v Buenos Aires navštívit koncert jednoho ze svých někdejších kolegů z One Direction – Nialla Horana. Po Paynovi zůstal sedmiletý syn Bear, kterého měl se zpěvačkou Cheryl Coleovou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dyková představila nový Hřebejkův film o fake news. Sama jsem nějaké fámy vypustila, přiznala

Tagy:
smrt hotel společnost Harry Styles One Direction celebrity hodnoty NBC News Buenos Aires balkon Palermo smrt a umírání společenská rubrika