Strach mě donutil ukázat mu své přednosti, líčí Češka, která orálním sexem zadržela lupiče

V tom momentě mě nenapadlo nic jiného, než si sundat bundu, svetr a ukázat mu své přednosti, popisuje neuvěřitelný příběh 36letá Češka. Ve snaze zachránit si život a dopadnout lupiče na pumpě v bratislavské Petržalce žena pachatele orálně uspokojovala. Neobvyklý incident popsala slovenskému webu Topky.sk.

Češka si měla jít na čerpací stanici koupit cigarety. V tu chvíli pumpu v bratislavské Petržalce přepadl 24letý muž, který byl značně agresivní. Žena se proto rozhodla přivolat policisty. Měla však vybitý mobil, a tak tamnímu prodavači nemohla pomoci. „Byl vystresovaný, celý se klepal,“ popsala pro web Topky.sk Češka.

Agresivní 24letý Srb měl následně Češku chytit za bundu a řvát na ni. „Myslím, že to bylo buď ukrajinsky, srbsky, nebo rusky,“ vyjádřila se. Lupič ji pak zatáhl do prostoru v zadní části pumpy. „Pochopila jsem, že pokud bych chtěla utéct, bylo by zle. Ten muž byl celý od krve. Tvář i oblečení, které měl na sobě,“ uvedla.

Útočník po ní chtěl, aby otevřela trezor, nejspíš v domnění, že jde o zaměstnankyni. Praštil ji do ruky i hlavy, dostala i facku. „Říkal, že mě zabije, chtěl peníze. Opakoval to několikrát,“ pokračovala. Pod nátlakem se pokoušela trezor otevřít, avšak marně. Všimla si ale, že muž je zřejmě pod vlivem alkoholu či drog. Rozhodla se proto pro odvážný krok a začala s mužem flirtovat.

Celý incident měl trvat až půl hodiny

„V tom momentě mě nenapadlo nic jiného než to, že si sundám bundu, svetr a ukážu mu své přednosti,“ popsala žena. Lupič se nechal snadno svést a po chvíli se začal svlékat i on. Začal si tedy rozepínat opasek, sundávat kalhoty a u ženy se dožadoval orálního sexu. „Tak jsem ho tedy uspokojovala,“ doplnila. Byla si prý vědoma, že je třeba ho zdržet. „Věděla jsem, že zaměstnanci pumpy tuto situaci určitě řeší a volají policii,“ podotkla.

Muže tak téměř dokonale paralyzovala až do příchodu policistů. „Otočila jsem ho na břicho, chytila pod krkem a zavolala policisty, aby šli ke mně. Ti ho hned zpacifikovali,“ dodala Češka s tím, že celý incident trval přibližně 30 minut.

Jak jsme vás už informovali v předchozím článku, hlídka pak na místě činu našla zmiňovanou ženu v jedné z místností, jak poskytuje muži sexuální služby. Podle TV JOJ měla být dvojice polonahá a ležet na zemi. Údajná první slova ženy měla být: „Vemte si ho, už nezvládám.“

Všechny podcastové pořady CNN Prima NEWS najdete na SpotifyGoogle PodcastsApple PodcastsCastboxu a dalších platformách.

Tagy: