Hanychová má perný víkend, kromě syna musí pečovat i o Soukupa. Chci odpočívat, přiznává

Místo odpočinku má Agáta Hanychová o víkendu plné ruce práce. Kromě syna Kryšpína se totiž musí postarat i o svého přítele Jaromíra Soukupa, který si před týdnem způsobil na kole ošklivé zranění ruky a musel podstoupit několikahodinovou operaci.

„Jaromír je po operaci, takže se budu starat o něj a o Kryšpína. Bude to takový klučičí víkend,“ podělila se Hanychová o své plány na víkend se svými fanynkami, kterým neřekne jinak než holčičky.

Takto si prý víkend rozhodně nepředstavovala. „Chci odpočívat, protože přes ten týden je to fakt náročné. Klidně bych fakt volné dny proležela. Ale je pravda, že mi onemocněla paní uklízečka, tak mám nejsmutnější víkend a budu uklízet,“ svěřila se těhotná influencerka.

I přes zjevnou únavu se jí zdá být tato varianta lepší, než kdyby šla s dětmi do aquaparku, jak jí nabízely některé její sledující. „Zaprvé by mě tam viděla spousta lidí v plavkách s tím břichem, a to fakt není hezký pohled. A zadruhé je tam hodně lidí,“ uvedla Hanychová.

Během živého vysílání na Instagramu padla také otázka, zda jí neleze na nervy, že Jaromír musí mít vždy pravdu a má tendenci ji poučovat. Hanychová už je ale s tím smířená. „Leze, ale to tak má každý chlap. Na to už jsem si zvykla,“ řekla modelka. Dotazu, kdy plánuje se Soukupem svatbu, se raději vyhnula. Zda plánuje další děti, prý zatím nedokáže odhadnout. „Je to dost možné vzhledem k tomu, že jsem chtěla jen jedno dítě a teď čekám třetí,“ nechala se slyšet dcera Veroniky Žilkové.

O tom, že si Soukup způsobil vážné zranění na kole, informovala Hanychová minulý víkend. „Měl teď celkem komplikovanou operaci ruky, přetrhané vazy a opravdu ošklivou zlomeninu, takže jsme si vystřídali nemocnice a pokoje a teď se budu zase starat já o něj,“ uvedla 37letá influencerka. O několik dní později napsala, že už ho propustili z nemocnice domů.

Tagy: