Slavného rappera chladnokrevně zastřelili před zraky synů. Jeden z nich měl narozeniny

K brutální vraždě rappera Wavy Navy Pooha došlo na jednom z předměstí v Miami. Ten jel v autě se svými dvěma dětmi a jistou ženou, o které prozatím nejsou dostupné informace, když ho náhle z vedlejšího auta zastřelili. V den muzikantova úmrtí měl narozeniny jeho malý syn.

Hvězdu hudebního labelu Quality Control, rappera Wavy Navy Pooha, zastřelili v pátek večer, když jel se svými dvěma dětmi v autě. K tragédii došlo na floridském předměstí Kendall.

Podle vyšetřovatele Alvara Zabaletyho bylo na předním sedadle vozu v autosedačce roční dítě a druhé, o čtyři roky starší, sedělo vzadu společně s dospělou ženou. Jeden z chlapců v onen osudový den slavil narozeniny. Obě děti i žena vyvázly bez zranění.

Rapper vlastním jménem Shandler Beaubien má na Instagramu přes 68 tisíc sledujících. V pátek se po oznámení tragédie na sociálních sítích objevila vlna příspěvků od jeho fanoušků. Do svého domovského labelu Quality Control Music se dostal tak, že mu zástupci napsali na Instagramu, což vedlo k hvězdné spolupráci. Debutové album Wavy Navy Pooha Murder Is A Major Issue vyšlo v roce 2020. Nejoblíbenější skladbou alba je titulní track. Na hudebním videu k písni je Beaubien s pistolí, zinscenované místo činu vraždy a skutečné záběry policistů na místech činu.

Nahrávací společnost založená v roce 2013 představila veřejnosti mnoho slavných umělců včetně kapely Migos, City Girls a rapperů Lila Yachtyho a Lila Babyho. Wavy Navy Pooh se po rozhodnutí o spolupráci s labelem nechal mnohokrát slyšet, že má do budoucna velké plány a chce si splnit všechny své sny.

„Hip hop mě inspiroval, protože jsem pro lidi jako já vždy viděl cestu z ničeho,“ řekl rapper o svém rozhodnutí stát se muzikantem. „Chci být legendou. A chci, aby svět poznal druhou stranu Miami,“ dodal.

Tagy:
vražda Instagram auto střelba narozeniny USA rapper Miami rap Wavy Navy Pooh Murder Is A Major Issue Shandler Beaubien Migos