Soutěžte se CNN Prima NEWS o nejbizarnější vánoční dárek. Vyhraje právě ten, který jste dostali vy?

Nechtěný dárek (ilustrační snímek)

Nejbizarnější vánoční dárky

Vánoční nadílku máme za sebou, ne každý však pod stromečkem našel to, co si přál nebo by se mu hodilo. Redakce CNN Prima NEWS proto připravila velkou povánoční anketu. Hledáme nejbizarnější vánoční dárek z celého Česka. Zašlete nám, kterým darem se Ježíšek letos naprosto minul. My následně vybereme dvacítku těch nejzajímavějších a vy pak budete hlasovat, který dar si zaslouží titul toho nejzvláštnějšího. Své fotky a popisky darů společně se jménem a telefonním číslem můžete až do soboty 1. ledna zasílat na e-mail darky@iprima.cz.

Nejen děti se o Vánocích těší na dárky, které pod stromečkem naleznou. I mnozí dospělí si píší seznam přání a doufají, že jim vytoužený dar někdo nadělí. Jenže ne každý dobře míněný dárek může být tím pravým.

Roky si lidé po Štědrém dni vyprávějí historky o tom, jaké skvosty pod stromečkem nalezli. Nejedna mladá slečna si stěžuje, že rozbalila sadu proti vráskám. Podobně překvapení mohou být i dvacátníci, kteří si rozbalí prášky na bolavé klouby nebo pilulky pro potlačení impotence. A co teprve když někdo rozbalí vytoužený dar, který si ale těžko užije? Příkladem může být správná kniha, ale v jiném jazyce.

Jiní jdou na dárky s humorem. Například vykutálení přátelé mužům z legrace kupují sexuální pomůcky, výjimkou nejsou nafukovací panny ani hračky ryze pro ženy. Neměl Ježíšek dost financí? Chytří si poradí, a tak pod stromečkem mohou někteří obdarovaní nalézt litrovou lahev francovky. Přece jen  o alkohol se pořád jedná.

Bizarní dárek může přijít i z nevědomosti. Ačkoliv odborníci neustále před Vánoci opakují, že zvíře není tím pravým dárkem, lidé na jejich rady a varování mnohdy nedají. Může se tak stát, že člověk dostane kočku nebo psa. Jenže k tomu většinou chybí návod, co dělat, když je obdarovaný silný alergik.

A jaké zkušenosti máte vy? Své fotografie s popisky nejbizarnějších vánočních dárků posílejte na e-mail darky@iprima.cz. Čas máte do soboty 1. ledna, kdy se začátkem Hlavních zpráv v 18:55 možnost zasílání vašich dárků ukončíme. Nezapomeňte ke svým fotografiím připsat jméno a telefonní číslo. Redakce CNN Prima NEWS následně vybere dvacet nejlepších darů a vy pak budete mít možnost až do neděle 2. ledna hlasovat o ten top 1, který vám přijde nejbizarnější.

Tagy: