Brutální střelba: Rappera Beanze zavraždili v ulicích New Jersey

Rappera Tripple Beanze zastřelili

Tripple Beanz byl zastřelen

Dva ozbrojení muži ve městě Newarku amerického státu New Jersey zastřelili nadějného rappera Tripple Beanze. Jak dokazují záběry policie, nic netušící Afroameričan kráčí k autu. Jen o pár minut později schytá hned několik střelných ran, jednu mimo jiné do hlavy. O případu informoval web New York Post.

Podle videa, které zveřejnila policie, byl v Newarku, největším městě státu New Jersey, zastřelen nadějný rapper Tripple Beanz, uvedl web New York Post.

Teprve 29letý muzikant, skutečným jménem Corey Thompson, byl podle místních a krajských úřadů zastřelen na bloku 300 na Avon Avenue v největším městě New Jersey těsně po poledni.

Na šokujícím záznamu kráčí Thompson ke svému zaparkovanému autu, když dva maskovaní muži vystoupí z vozu SUV, přistoupí k rapperovi zezadu a začnou střílet.

Ozbrojenci vystřelí hned několikrát, známý hudebník se na záběrech pak svalí k zemi. Je patrné, že jeden z mužů uštědří poslední výstřel do hlavy. Neznámí pachatelé pak naskočí do auta a ujíždějí.

„Bolí nás u srdce. Byl jsi muž, který pracoval a měl tolik talentů. Máme tě rádi. Tvé dědictví bude navždy žít skrze nás a tvoji hudbu,“ píše hudební studio DFG Recording Studio ve svém příspěvku na Instagramu.

Tagy: