Princezna Catherine prozradila, jak vybírala jména dětí. Cítila obrovský tlak veřejnosti

Ve středu Catherine, princezna z Walesu, navštívila porodnické oddělení nemocnice Royal Surrey County Hospital. Při rozhovorech s novopečenými rodiči se svěřovala s tím, co pro ni znamená být matkou a dokonce přiznala, jak se před narozením svých tří dětí ve světle reflektorů cítila.

Jako každý milující rodič si Kate a princ William dali na jménech pro své malé prince a princeznu záležet. Jejich tři děti – nejstarší devítiletý George, sedmiletá Charlotte a čtyřletý Louise – svá jména nosí s hrdostí, jejich výběr však nebyl snadný, píše web People.

Jak se 40letá princezna svěřila novopečeným rodičům, cítila obrovský tlak. „Celý svět čekal na to, jak pojmenují své děti. Nakonec rodina zvolila svá oblíbená jména,“ citovala manželku prvorozeného syna krále Karla III. zástupkyně ředitele porodnice Amy Stubbsová.

Sdílela vlastní zkušenosti

Catherine vyprávěla o svých zkušenostech, jindy poslouchala vyprávění ostatních. „Byla velmi příjemná. Hodně mluvila o tom, jaké to pro ni bylo, když se stala matkou. Byla prostě rozkošná. Strávila spoustu času rozhovory se zaměstnanci. Setkala se s řadou rodičů a jejich miminek,“ pokračovala Stubbsová.

V nemocnici si Catherine prohlubovala své znalosti v postupech při porodní péči. Osobně se totiž snaží právě péči o matky a jejich novorozené děti v celé zemi zlepšovat. Již v minulosti prozradila, že vždy na svět děti přivedla během hypnoporodu. V roce 2020 navíc přiznala, že své těhotenství nepovažuje za nejšťastnější období: „Měla jsem velmi silné ranní nevolnosti.“

Tagy: