Jako Adam a Eva. Po ulicích v Chebu a v Brně běhali muž a žena tak, jak je pánbůh stvořil

Muž a žena. Každý z opačného konce republiky. On z Chebu, ona z Brna. Nikdy se neviděli, přesto mají něco společného. Oba pobíhali ulicemi měst tak, jak je pánbůh stvořil. Zatímco v Chebu se naháč snažil řídit dopravu, nahá žena v Brně si strážníkům stěžovala, že má v hlavě blázna.

V Chebu bylo v pátek kolem nuly a mžilo. Přesto se řidičům na jedné z tamních křižovatek naskytl jen těžko uvěřitelný pohled. Dvaačtyřicetiletý muž se ve vedlejší ulici svlékl do naha a jal se řídit dopravu. Provoz v křižovatce sice měly na starost semafory, na ty ovšem ohled nebral.

ČTĚTE TAKÉ: Perverzní otčím zneužíval pětiletou dceru, vše natáčel. Zvrhlíka z Teplicka odhalila FBI

Na něj ale pro změnu nebrali ohled řidiči a snažili se mu vyhnout. To ho v jednu chvíli rozlítilo natolik, že pěstí udeřil do kapoty auta, jehož šofér na posunky odmítl reagovat. A zatímco někteří přítomní pořizovali videa, další volali policii. Hlídka naháče zadržela jen kousek od křižovatky. „Policisté u muže provedli orientační dechovou zkoušku, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,64 promile,“ řekl CNN Prima NEWS policejní mluvčí Jan Bílek. Test na drogy byl negativní.

Podobné počasí jako v Chebu panovalo před pár dny i v Brně. Tamní strážníci i obyvatelé jsou už zvyklí na leccos, v tomto případě ale byla laťka hodně vysoko i na brněnské poměry. „Pane, nevíte, prosím vás, myslíte, že mi někdo ublíží?“ ptala se nahá žena. „Těžko říct, zkus to zjistit. Nevím, ale nahý bych tu neběhal,“ odvětil jí muž.

Žena na doporučení nedbala, nesrozumitelně odpověděla a pokračovala dál. Za rohem zrychlila krok a nasadila svižné tempo. To už ji na kamerovém systému sledovali strážníci. Hlídka ženu našla ve chvíli, kdy ležela na zemi a hrozilo nebezpečí, že si ublíží.

„Strážníci se ženu pokoušeli uklidnit, navíc kolem sebe začala v jednu chvíli kopat a máchat rukama, takže jí museli i na nějakou dobu nasadit pouta,“ uvedl mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem. „Léčíte se s něčím?“ ptali se jí. „Jsem úplně v pohodě, ale kdyby mi tak přestal lézt do hlavy,“ dostalo se jim odpovědi. Žena skončila v péči lékařů.

Muž z opačného konce republiky je pro změnu v policejní cele. Hlídka totiž zjistila, že na něj byl vydaný zatykač.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zdrogovaný muž z Ústecka si uřízl penis a uši. Polonahý běhal po ulici, poranil si i obličej

Tagy: