Na Ibize zemřel slavný skotský DJ Jackmaster, podlehl vážnému zranění. Vystoupil i v Praze

Ve věku 38 let zemřel na Ibize známý skotský DJ a hudební producent Jack Revill, známý pod přezdívkou Jackmaster. Osudným se mu na španělském párty ostrově stalo zranění hlavy, které utrpěl. O úmrtí informují britská média v čele s televizí Sky News s odkazem na jeho rodinu.

„S hlubokým zármutkem potvrzujeme skon Jacka Revilla, kterého mnozí znali jako Jackmastera. Jack tragicky zahynul na Ibize ráno 12. října na následky komplikací z jeho zranění hlavy, které utrpěl při nehodě,“ uvedli na sociální síti Instagram přímo na DJově profilu jeho blízcí. S informací o jeho úmrtí přišla britská média v čele s televizí Sky News s odkazem na jeho rodinu.

ČTĚTE TAKÉ: Mladík krutě ubodal svou první lásku: Krvácí tady přede mnou a já nic necítím, říká ve videu

Rodina v příspěvku zároveň oceňuje Jackmastera nejen jako DJe, ale také jako hudebního producenta, který ve svém rodném Glasgow vedl nahrávací studio, ve kterém „objevil nespočet nových umělců“.

„Jeho odkaz bude i nadále inspirovat a jeho dopad na svět taneční muziky zůstane nesmazatelný,“ zakončují blízcí Jackmastera na jeho profilu.

DJ Jackmaster se před časem představil i v České republice. V roce 2018 vystoupil v pražském klubu Roxy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na rozdíl od Anny K. se svatby dočkala po pár týdnech. Kdo je Varteckého novomanželka?

Tagy:
zranění hudba společnost Ibiza hodnoty Česko Praha producent Sky News umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika Jackmaster