Exmanželka nezvěstného olympionika Hájka: Podváděl mě s mou kamarádkou. Poslala mu vzkaz

Skokan na lyžích Antonín Hájek

Český skokan na lyžích Hájek je už měsíc nezvěstný

Český skokan na lyžích a rekordman Antonín Hájek je již měsíc nezvěstný. Jeho bývalá manželka Veronika Pánková nyní poodkryla další detaily jejich vztahu. Přestože ji podváděl s její kamarádkou, doufá, že je její expartner v pořádku, svěřila se deníku Blesk.

Hájek v roce 2008 překonal národní rekord na tehdy největším můstku světa, kdy doletěl na hranici 236 metrů a reprezentoval také Česko na dvou olympiádách v roce 2010 a 2014. O rok později ukončil kariéru. Nyní po něm už měsíc pátrá policie. Co za jeho zmizením stojí, ale stále není jasné.

Sportovec údajně řešil vážné osobní problémy. Po letošních olympijských hrách v Pekingu, kde vedl českou výpravu skokanek, se totiž provalil jeho vztah s jednou ze závodnic. „Od března, kdy jsem se dozvěděla o jeho nevěře, spolu nežijeme,“ sdělila CNN Prima NEWS bývalá Hájkova manželka Veronika Pánková.

Dvojnásobné zklamání

Sportovkyně, která stála za rozpadem manželství, byla navíc její kamarádka. „Podváděl mě s Karolínou Indráčkovou. Bylo to pro mě dvojnásobné zklamání. Jak v manželovi, tak v kamarádce, pro kterou jsem dva roky dělala úplně všechno,“ zoufala si deníku Blesk.

Pánková také přiznala, že pro ni toto období není jednoduché. „Přichází další a další rány, nejdřív jsem přišla na jeho nevěru, pak rozvod, teď tohle. Je to vyčerpávající,“ dodala s tím, že v kontaktu není ani s Indráčkovou.

Přes všechny křivdy prý ale nepřeje svému exmanželovi nic špatného. „I přes to všechno, co udělal, tu jsou pořád lidi, co ho mají rádi, třeba jeho rodina. Vždycky se dá přeci začít znovu. A hlavně doufám, že je v pořádku, že je třeba šťastný a jen má chvilku, aby byl sám se sebou. I když byl náš rozchod chvílemi dramatický a nepříjemný, opravdu mu nepřeju nic zlého,“ uvedla bývalá žena skokana Hájka.

Sama se nyní snaží hlavně žít. „Nejsem úplně typ, co by se litoval, život jde dál. Tyhle věci se dějí, bohužel se teď staly mně, ale já se kvůli tomu nehodlám utápět sama v sobě,“ dodala.

Tagy: