Doktor mi řekl, že už se Hanka domů nedostane. Sledujte celou zpověď Štefana Margity

Margita svou Hanu moc miloval.

Rozhovor se Štefanem Margitou

Operní pěvec Štefan Margita poskytl redakci Showtime exkluzivní rozhovor o odchodu jeho milované ženy Hany Zagorové. Jeho osobní zpověď o výjimečné lásce můžete sledovat ve středu ve 20:16 ve speciálním vysílání CNN Prima NEWS.

„Pan doktor mi řekl, že už se Hanka asi domů nedostane. Sedíš vedle milované osoby a víš, že třeba zítra už nebude. Je katastrofa na to čekat. Víš, že nemůžeš pomoct,“ řekl Margita, který na počest své zesnulé partnerky chystá na leden koncert v pražské O2 areně.

Hana Zagorová zemřela 26. srpna ve věku 75 let. Jedna z nejznámějších českých populárních zpěvaček nazpívala téměř 900 písní a získala devětkrát Zlatého slavíka. Od mládí trpěla poruchou krvetvorby a po celá léta musela pravidelně docházet na transfúzní oddělení. Kvůli tomu přišla o možnost mít děti, ačkoli po nich vždy toužila.

„Je to strašné a nechci tomu uvěřit. Chtěl bych se probrat a říct si: ‚Ježíš, to byl strašný sen.‘ Bohužel to ale sen není,“ sdělil Margita, který v manželství se Zagorovou prožil šťastných 30 let.

Na celý rozhovor se podívejte ve středu ve 20:16 ve speciálním vysílání CNN Prima NEWS.

Tagy: