Zloděj nekňuba: Ukradl batoh s lokalizačním zařízením, policie ho za pár hodin dopadla

Dopadení zloděje v Praze

Policisté dopadli zloděje, měl na sobě oblečení oběti

Pražským policistům stačilo jen pár hodin k tomu, aby dopadli muže, který vykradl byt. Zloděj totiž podle CNN Prima NEWS sebral kromě jiného batoh s lokalizačním zařízením a majitel tak mohl v reálném čase sledovat, kde jeho věci jsou. Policistům se zloděj nechtěl vzdát a dal se před nimi na útěk. Zběsilou honičku natočila kamera jednoho z policistů.

Policisté dostali informaci, kde by se zloděj mohl nacházet, díky lokalizačnímu zařízení. Skutečně na udaném byl, ovšem rozhodl se uprchnout. „Podezřelý muž se vydal na útěk, jakmile spatřil hlídku policie. Běžel na blízké parkoviště, kde skočil přes ostnatý plot, my ho následovali,“ popsal začátek honičky pro CNN Prima NEWS zasahující policista.

ČTĚTE TAKÉ: Otčím z Plzeňska měl zneužívat dceru doma i v kamionu, sestry fyzicky týral. Hrozí mu 7 let

Podezřelý muž důkladně prověřil fyzickou zdatnost zasahujících policistů, ovšem nakonec se ukázalo, že v tréninku byl pozadu právě on. „Pokračovali jsme přes frekventovanou křižovatku Argentinská a Plynární, kde nakonec podezřelému došel dech, zastavil a omlouval se, že nic neudělal,“ doplnil policista.

Nebyla to však pravda. Jen pár hodin před zásahem se měl muž vloupat do jednoho z bytů a spícímu muži ukrást věci. „Poškozený měl v odcizeném batohu umístěné lokalizační zařízení, díky kterému se podařilo pachatele vypátrat. Že se jedná o zloděje, bylo poznat i na základě toho, že byl oblečen do oblečení, které předtím odcizil,“ řekla pro CNN Prima NEWS mluvčí pražské policie Kristýna Soukupová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zvrat v sexuální kauze producenta Weinsteina. Soud nařídil nový proces, ukázal dřívější chyby

Tagy: