Slovenského herce Andyho Hryce změnila nemoc k nepoznání

Slovenský herec Andy Hryc, který si zahrál ve více než 50 filmech, jako je třeba Kamarád do deště nebo Černí baroni, se léčí s vážnou nemocí. Lékaři mu na jaře diagnostikovali akutní leukémii. Na fotografii z jeho nedávných narozenin je téměř k nepoznání.

Podle slovenského kalendáře slaví Andrej svátek poslední listopadový den a v ten samý den má Andy Hryc i narozeniny. „Ze srandy říkává, že měl spořivé rodiče, kteří mu dali jméno Andrej jen proto, aby ušetřili na dárcích,“ prozradila historku jeho dcera Wanda Adamík Hrycová.

Ta fotografii z hercových narozenin zveřejnila na svém Instagramu. Svého tatínka vzala na procházku do bratislavského Horského parku, kde zašli na zahrádku nejstarší bratislavské výletní restaurace, kde čepují české pivo.

I když herec už více než půl roku bojuje se zákeřnou nemoc, nechyběl jemu ani jeho dceři úsměv na tváři. „Vzala jsem ho na procházku do jeho oblíbené krčmy, kam chodíval přes 50 let a je tam starý štamgast,“ napsala k fotografii jeho dcera, producentka Wanda.

Tagy: