Vémolova Lela porodila zápasníkovi syna. Rodiče mu dali jméno filmového boxera

Známý český bojovník MMA Karlos Vémola prožívá nejšťastnější chvíle svého života. Ve středu se totiž stal počtvrté otcem. Jeho partnerka Lela Ceterová mu porodila syna. Radostnou novinu oznámil zápasník na sociálních sítích. Přiznal také, že porod doprovázely komplikace. Ceterová totiž měla před porodem pozitivní test na covid.

„Narodil se nám nový král,“ prozradil ve videu na sociálních sítích Vémola. Chlapečka pojmenovali Rocky. „Je to velký bojovník, tak jako byl Rocky Balboa, akorát tohle je Rocky Vémola,“ radoval se zápasník.

Šestatřicetiletý bojovník se stal otcem už počtvrté. Z předešlého vztahu má dceru Sky a syna Karlose juniora. Se současnou partnerkou Lelou má dceru Lili a teď syna Rockyho. „Myslím si, že pár kluků ještě bude, holek možná taky. Takže na Arnolda si ještě počkám,“ prozradil možné jméno svého dalšího potomka.

Že je Ceterová covid pozitivní, zjistili lékaři na předoperačním vyšetření. Vémola se tak bohužel nemohl zúčastnit porodu. „Vůči Lele mě to strašně mrzelo. Miminko jí nejspíše odebrali hned po porodu,“ prozradil. Slavný zápasník musel zůstat doma v karanténě spolu s dcerou Lili.

Tagy: