Za dveřmi bytu v Ústí našli zavražděnou ženu. Tři podezřelé dopadli až na Vysočině

První vražda letošního roku

První letošní vraždu vyšetřují kriminalisté v Ústeckém kraji. V jednom z bytů v Ústí nad Labem našli mrtvou ženu. Vyšetřovatele teď čeká složitý úkol. Z vraždy jsou totiž podle informací CNN Prima NEWS podezřelí hned tři lidé.

K vraždě došlo na ústeckém sídlišti v Krásném Březně. Rozházené odpadky u kontejnerů mohou napovědět, že zde policisté v noci něco hledali – zřejmě vražednou zbraň. „Byli tady policisté, hasiči. Z toho prvního bytu zmizely dvě ženy. Matka s dcerou,“ prozradila sousedka. I další svědek uvedl, že v bytě bydlela paní s dcerou.

Mrtvou 61letou ženu našli kriminalisté za dveřmi, na těle měla výrazné stopy násilí. „Případ si ihned převzali krajští kriminalisté a začali na něm intenzivně pracovat. Byla nařízena soudní pitva,“ prohlásila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Vyšetřování ukázalo, že starší ženu někdo zavraždil. Pachatelů zřejmě bylo více. „Ještě téhož večera kriminalisté v Kraji Vysočina zadrželi tři podezřelé osoby. V tuto chvíli probíhají výslechy,“ dodala Hyšplerová.

Kromě výslechů by více světla do celého případu mohly přinést také výsledky soudní pitvy. Závěry by měli mít detektivové během následujících dní. Do té doby nemohou sdělit bližší podrobnosti k zadrženým ani k možnému motivu surového činu.

Tagy: