Drama v Kolumbii: Vrtulník zůstal zapíchnutý za anténou, pád z nebe zachytila kamera

Vrtulník v kolumbijském Medellínu si neporadil se silným větrem a narazil do budovy. Celá posádka podle zahraničních médií jako zázrakem přežila, nejvážnější zranění si z nehody odnesl jeden z pilotů. Sociální sítě obletělo video, které dramatické chvíle zachytilo.

K nehodě, kterou lidé natočili, došlo v pondělí. Na záběrech je zachycen vrtulník, který viditelně bojuje se silným větrem. Tou dobou v něm bylo celkem šest lidí – dva piloti a čtyři pasažéři. Podle svědků se s ním piloti snažili přistát, napsal web FOX 35. Během několika vteřin se ale stroj vymkl kontrole a zřítil se.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická nehoda v Indii: Pád traktoru s vozíkem do rybníka nepřežilo nejméně 24 lidí

Bližší záběry pak ukazují, že helikoptéra spadla na jednu z budov ve městě Medellín, kde zůstala bezvládně viset za anténou. „Měli jsme pocit, že umřeme,“ popsala serveru TeleMedellín dramatické chvíle jedna z cestujících.

Na místě zasahovalo na 70 záchranářů, kteří pasažéry jednoho po druhém z vraku vyprostili. Jako zázrakem všichni, kteří ve něm cestovali, přežili. Nejvážněji byl zraněn jeden z pilotů, který si při nehodě zlomil nohu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tragická exploze na dálnici v USA. Letadlo nouzově přistálo a srazilo se s autem, ukazuje video

Tagy: