Procházka se změnila v horor. Ženu roztrhal její obrovský pes, zdrcená matka viní vedro

Ve Velké Británii pes brutálně pokousal svou majitelku – 43letá matka dvou dětí svým zraněním podlehla. Její partner se snažil agresivní zvíře odtrhnout. S velmi vážnými zraněními horní části těla skončil v péči lékařů. Mělo jít o jednoho ze dvou psů American Bully XL, které rodina vlastnila. Informoval o tom britský deník Mirror.

Pes údajně zaútočil na nic netušící Joannu R. poté, co se vrátila z večerní procházky za svou rodinou domů. Běsnící zvíře jí svými čelistmi způsobilo zranění, jež byla pro matku dvou dětí smrtelná. Bez úhony však z incidentu nevyšel ani její o rok mladší partner, který Joanně přispěchal na pomoc. Záchranáři ho nakonec museli se zraněními obličeje, rukou a hrudníku převézt do nemocnice, kde podle deníku Mirror prodělal transplantaci kůže. Obě zvířata policisté z domu odvezli.

„Byli jsme včera v noci kolem 22:15 zavoláni do domu na Masefield Road ve West Meltonu občanem, který uvedl, že on i jeho žena byli napadeni psem,“ řekl pro britský deník mluvčí policie South Yorkshire.

Se psy nikdy nebyly problémy

Joannina matka je z celé události zdrcena. „Jsem v naprosté nedůvěře a šoku. Jen doufám, že to bylo rychlé a že moc netrpěla,“ řekla deníku Mirror před domem, kde se tragédie stala. Zároveň apelovala na majitele psů, aby během dnů veder byli na své psy ostražití.

„Snažte se udržet své psy v pohodě. Nechte je uvnitř a dejte jim dostatek vody. Teplo na ně také působí,“ nechala se slyšet a pro britský deník dodala, že psy její dcera vlastnila od štěňat a nikdy s nimi nebyly žádné problémy.

Přátelé a místí nosí před dům ženy, po které zůstaly dvě děti, květiny s dojemnými vzkazy. „Jsme zničeni a máme zlomená srdce. Budeš nám bohužel chybět. Leť vysoko, krásný anděli. Odpočívej v pokoji,“ zní jeden ze vzkazů.

Tagy: