Kvízová soutěž

Soutěžte s námi o vstupenky na veletrh krásy a zdraví FOR BEAUTY a privátní make up lekci v hodnotě 5 800 Kč

Dámy, stále si nejste zcela jisté v líčení? Nebo jste, ale dychtíte po novinkách v tomto oboru? Tak to jsme si připravili soutěž přesně pro vás! Vyhrávat totiž můžete vstupenky na veletrh krásy a zdraví FOR BEAUTY, který se koná 5.až 6. 4. v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Neuniknou vám současné trendy v kosmetických oborech, zaměření na anti-aging, dermokosmetiku, modelaci postavy, wellness, relaxaci, ale také zdravý životní styl. A pozor! Jedna výherkyně navíc získá čtyřhodinovou privátní make-up lekci v Make-Up Institute Prague v hodnotě 5.800 Kč. Stačí správně odpovědět na naší soutěžní otázku a třeba se štěstí usměje právě na vás. Držíme vám palce!

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

Soutěž byla ukončena. Vítězům gratulujeme!

1. místo: Marie Rohošková, 2. - 15. místo: Martin Málek, Jaroslav Neudert, Petra Konárová, Eva Brožová, Jana Havířová, Jarka Fucknerová, Veronika Zavadilova, Romana Hoblová, Michaela Nováková, Jana Huspeková, Pavla Sovková, Jarmila Kubištová, Anežka Štencková, Helena Sellnerová.

O co jsme hráli?

  1. 2 vstupenky na veletrh krásy a zdraví FOR BEAUTY a privátní make up lekci v hodnotě 5 800 Kč
  2. 2 vstupenky na veletrh krásy a zdraví FOR BEAUTY
  3. 2 vstupenky na veletrh krásy a zdraví FOR BEAUTY
  4. 2 vstupenky na veletrh krásy a zdraví FOR BEAUTY
  5. 2 vstupenky na veletrh krásy a zdraví FOR BEAUTY

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. SOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.