Brutální napadení v Praze. Hádka mezi cizinci vyústila v útok nožem, pachatele dopadli

Policisté vyšetřují pobodání v Praze.

Policisté vyšetřují pobodání v Praze

Pražská kriminálka řeší další vážný případ. Konkrétně brutální útok mezi cizinci, při kterém jeden z agresorů zaútočil nožem. Dva zranění nakonec skončili v nemocnici. Útočníky se už policistům podařilo vypátrat. Trvalo to jen několik hodin.

Jeden z diváků Krimi zpráv do redakce poslal záznam z pražské Trojanovy ulice. Policisté právě z auta vytahovali dva muže. Až po dotazu na tiskové oddělení policie se redakce dozvěděla, že po jejich útoku měli jiní dva skončit v nemocnici.

Celý incident se odehrál na chodníku v Řehořově ulici na pražském Žižkově. Potkaly se zde dvě skupiny cizinců a začaly se hádat. Vše pak vygradovalo v brutální útok.

„Dva cizinci napadli dva poškozené. Jednoho zbili do bezvědomí, druhého tloukli do zad a kopali do hlavy,“ přiblížila rvačku mluvčí policie Violeta Siřišťová. Zatímco pro zraněné muže jela sanitka, útočníci sedli do auta a odjeli. Ještě předtím si ale přivlastnili mobilní telefon jednoho z napadených.

Kriminalisté hned začali celý případ vyšetřovat a podařilo se jim zjistit, jakým vozem hledaní muži odjeli. Zhruba po dvanácti hodinách od brutálního útoku se auto podařilo vypátrat jedné z hlídek a oběma mužům zacvakla na rukou pouta. „Oba muži jsou v současné chvíli obviněni z trestných činů a hrozí jim až deset let,“ dodala mluvčí. Na další postup vyšetřování si počkají ve vazbě.

Tagy: