Kincl před zápasem Vémoly: Půjdu na raut, o vítězi je rozhodnuto. Z Bryczeka mě svrbí prsty

Patrik Kincl na turnaji Oktagon

Patrik Kincl o zápase Vémoly

Jdu si to užít z pohledu diváka, když nemusím řešit příštího soupeře, řekl CNN Prima NEWS před akcí Oktagon na pražské Štvanici zápasník MMA Patrik Kincl. Myslí už ale také na zápas s Robertem Bryczekem. Zároveň si v rozhovoru rýpl do svého soka Karlose Vémoly. O výsledku jeho zápasu je prý dopředu rozhodnuto.

„V tu chvíli se asi půjdu osvěžit na raut, protože v tomto zápase je o výsledku z mého pohledu předem rozhodnuto,“ řekl Kincl na adresu fightu mezi „Terminátorem“ Vémolou a jeh argentinským soupeřem Lucasem Alsinou.

ČTĚTE TAKÉ: Vémolu na Štvanici podpoří i děti z Londýna. Bude to pro něj výjimečné, prozradila Lela

Nejvíc se Karlosův přemožitel z letošního května těší na hlavní zápas. Hlavně si ale Oktagon na Štvanici přišel užít. „Chci si užít celý turnaj z pohledu diváka. Nemusím řešit svého budoucího soupeře, takže si to jdu užít,“ uvedl pro CNN Prima NEWS.

Zároveň má ale v hlavě zápas s Polákem Bryczekem. V něm se totiž rozhodne o šampionovi MMA ve střední váze. „Samozřejmě mě svrbí prsty. Domů jsme včera dorazili celkem pozdě, lehnul jsem si do postele a najednou se mi v hlavě začalo všechno promítat, takže jsem zase vstal, vzal jsem si počítač a začal jsem nakoukávat nějaké jeho zápasy,“ dodal Kincl.

Na celý rozhovor se zápasníkem MMA se můžete podívat v přiloženém videu.

Tagy: