Vémolu na Štvanici podpoří i děti z Londýna. Bude to pro něj výjimečné, prozradila Lela

Lela Vémola

Rozhovor s dcerou Karlose Vémoly Sky

Sobotní utkání Karlose Vémoly na Štvanici si nenechá ujít ani jeho rodina. Do Prahy za ním přiletěly i děti z Londýna a bratranec. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradily, jak se na boj těší a zda v úspěch tatínka „Terminátora“ v Oktagonu věří. Manželka Lela doplnila, že zápas bude pro Vémolu skutečně výjimečný.

Do Prahy bratranec Vémoly přiletěl v pátek, stejně jako děti bijce – dcera Sky a syn, kterému se přezdívá C. J. „Je to ten největší zážitek, mám radost. Nikde bych nebyl raději než tady,“ svěřil se redakci bratranec Paul. S dětmi „Terminátora“ je často v kontaktu. „Mají radost, když mohou na zápas přiletět jako teď během prázdnin,“ podotkl.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Třikrát a dost, potvrdil Vémola konec kariéry. Jedna výzva by ho ale z důchodu do klece vrátila

Podle Lely, Vémolovy manželky, je sobota pro bijce mimořádným dnem. „To, že dorazily děti z Anglie, pro něj moc znamená. I proto se na to velmi těšil. Děti jsou na jeho zápasu podruhé, takže to pro něj bude velice výjimečný den. Těšíme se a máme z toho radost,“ sdělila pro CNN Prima NEWS.

Celá rodina zápasníkovi moc fandí. „Sice jsem nervózní, ale vím, že vyhraje. Vždyť je to Karlos,“ nechala se slyšet Sky. A jak zápasy prožívá její mladší bratr? „Bojí se, nemá to rád, ale každý drží palce,“ prozradila.

„To je další bič, který si na sebe šiju – jak mohu prohrát na takovém eventu, když zde mám všechny své děti, s Lelou máme výročí, je tady celá rodina a fanoušci? To nejde prohrát, je to legální doping zadarmo,“ prohlásil Vémola. Štvanice je prý „opravdu to místo, kde nemůže s nikým prohrát“.

Tagy: