Našla novou lásku? Z Finska se Brzobohatá po krachu manželství nevrátila sama

Taťána Brzobohatá se z Finska vrátila s neznámým mužem.

Brzobohatá k muži, se kterým byla spatřena

Krach manželství s Ondřejem odletěla modelka Taťána Gregor Brzobohatá řešit k severnímu polárnímu kruhu do Finska. Na radu terapeuta zažívala věci, které nikdy nedělala, a fanoušky na sociálních sítích nechala do svých aktivit nahlédnout. Otázky ovšem přišly po jejím návratu zpět do Česka – přiletěla za doprovodu muže, který má být nikým i kamarádem.

Konec roku 2021 byl pro Brzobohatou, za svobodna Kuchařovou, obzvlášť náročný. Když se z médií dozvěděla, že se její manžel schází s jinou, rozhodla se vztah ukončit a podat žádost o rozvod. „Můj terapeut mi doporučil dělat věci, které jsem předtím nikdy nedělala. Tak jsem odletěla na severní pól,“ sdělila svým fanouškům na sociálních sítích.

Ve finském Laponsku si užívala zasněžené přírody či jízdy se psím spřežením. Na mnohých fotografiích je zachycena sama, jindy přidala snímek s kamarádkou. Radostné momenty však mohly mít i jiného původce, a to neznámého muže. Právě s ním se totiž vrátila zpět do Česka. Po přistání a odchodu z letiště by si málokdo Brzobohatou spojoval s mužem, který šel za jejími zády. Jak se však ukázalo, byl jejím společníkem.

„Zahlédla jsem ji, ale celou dobu byla sama. Vzala si kufry a šla halou ven,“ uvedla pro Blesk jedna z cestujících. Před letištěm však dvojice, která se očividně zná, čekala na odvoz společně. „Byla jsem tam s kamarádem,“ odpověděla Brzobohatá. Jakmile však neznámý „kamarád“ nastoupil do vozu taxi služby a odjel, Miss World roku 2006 otočila. „Byla jsem tam sama,“ změnila svou výpověď, naložila kufry do vozu a s úsměvem odjela.

Vztah nezachránil ani obnovený slib

Kdo byl muž, se kterým Brzobohatá čekala na odvoz a jak s ním modelka čas ve Finsku trávila, zůstává záhadou. Je možné, že právě on jí pomáhá vzpamatovávat se z rozpadu jejího více než pětiletého manželství s muzikantem Ondřejem. Pár svůj definitivní rozchod oznámil na konci roku 2021, o problémech mezi manželi se však mluvilo od léta.

Právě tehdy dvojice sdílela poslední společné fotografie na sociálních sítích. Ještě v červnu přitom Brzobohatý pro svou manželku připravil překvapení k pátému výročí svatby – obnovení manželského slibu. Vztah to ale zachránit nedokázalo. Novináři v prosinci zachytili Brzobohatého s novou známostí, tanečnicí Zuzanou Pilnou. „Máme už vlastní životy, od srpna víceméně žijeme každý sám,“ komentoval to hudebník.

Jenže pro jeho manželku se mělo jednat o informaci, kterou se dozvěděla až z médií. „Náš vztah jsme definitivně ukončili až včera a požádám o rozvod. To, co jsem se dozvěděla z médií, mě překvapilo, zaskočilo a je to pro mě pochopitelně veliké zklamání v člověku, kterému jsem věřila,“ sdělila Brzobohatá CNN Prima NEWS. Následně pár na sociálních sítích sdílel společné vyjádření načež modelka připsala: „Ondřej mě požádal, aby mohl jít svou cestou životem už beze mě a já to respektuji.“

Podle informací CNN Prima NEWS měla Gregor Brzobohatá ve středu – shodou okolností v den narozenin svého manžela – podepsat rozvodové papíry.

Tagy: