Oblačné počasí a místy přeháňky. Teploty vystoupají k 15 °C, v noci spadnou k bodu mrazu

Lidé v dešti

Počasí 21.9.2022 (6:08)

Ve středu bude převážně oblačno. Ranní mlhy odpoledne vystřídají teploty mezi 11 až 15 °C. V noci však padnou k bodu mrazu. Jak bude v následujících dnech?

Středa se ponese v duchu převážně oblačné oblohy. Z rána se místy objeví mlhy, odpoledne ojediněle místy přeháňky. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 11 až 15 °C, na horách pouze kolem 7 °C. Vát bude slabý, přes den místy severní vítr o síle 2 až 6 m/s.

V noci na čtvrtek do Česka bude proudit od severu studený vítr. Ten ovlivní i počasí. Bude oblačno až polojasno, zpočátku se ojediněle objeví přeháňky. K ránu se místy očekávají mlhy nebo nízká oblačnost. Nejnižší teploty se budou pohybovat mezi 7 až 3 °C, při déletrvajícím vyjasnění však spadnou až k bodu mrazu. Očekávají se i přízemní mrazíky.

Ve čtvrtek bude oblačno až polojasno, ojediněle se na východní polovině území očekávají přeháňky. Večer by srážek i oblačnosti mělo ubývat. Ráno se poté očekávají místy mlhy. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 12 až 16 °C.

V pátek bude skoro jasno až polojasno, ráno se znovu očekávají místy mlhy. Noční teploty, které spadnou až k −1 °C a přinesou s sebou přízemní mrazíky, vystřídají denní teploty mezi 13 až 17 °C. A co přinese víkend? V sobotu bude polojasno až oblačno, teploty vystoupají až k 18 °C. V neděli dorazí déšť a přeháňky. Teploty se však budou pohybovat mezi 15 až 19 °C.

Tagy: