Video Deppa, kde opilý ničí kuchyň. Když se mě žena bála, proč neodešla? hájil se u soudu

U soudu mezi Johnnym Deppem a jeho exmanželkou Amber Heardovou byla přehrána videa ze společné domácnosti.

Nová nahrávka Johnnyho Deppa

Soudní bitva mezi hollywoodským hercem Johnnym Deppem a jeho bývalou ženou Amber Heardovou se vyostřuje. U soudu byla přehrána videa ze společné domácnosti. Na jednom ze záznamů hvězda Pirátů z Karibiku rozbíjí kuchyň pod vlivem alkoholu. Nahrávku pořídila právě Johnnyho tehdejší manželka, která ji pak předala médiím.

„Všichni jste blázni,“ mumlá Depp na videu. Heardová se následně ptá, zda všechen alkohol vypil ještě v daný den ráno. „Ty to natáčíš? No jasně, že to natáčíš,“ rozčílil se herec a vzal exmanželce telefon.

„Nevěřím, že jsem jediná lidská bytost, která kdy rozbila dveře nebo něco rozbila ve vnitřním střetu se sebou samým. Nemyslím si, že jsem v tomto ohledu jedinečný. Nesnažil jsem se slečnu Heardovou zastrašit. Pokud byla zastrašena, proč natáčela? Pokud byla k smrti vyděšená, proč neodešla?“ ptal se Depp v soudní síni.

U soudu prohlásil, že ho žena vyhledávala a začínala hádky či fyzické potyčky naschvál. Právě kvůli ní a jejím útokům prý začal znovu brát omamné látky a pít. Ze záběrů ze soudní síně je patrné, že herečka je z Deppovy výpovědi nesvá, zatímco on působí sebejistě.

Herečku čeká výslech v příštích dnech. A podle všeho se můžeme těšit opět na peprné detaily ze společného soužití. Spor manželů začal už v roce 2018, kdy Amber označila Deppa za strůjce domácího násilí. Herce poté vyškrtli z natáčení dalších dílů megahitu Piráti z Karibiku. Přišel ale i o roli kouzelníka v sáze Fantastická zvířata, které právě běží v kinech.

Tagy: