Detaily posledního rozloučení s Postlerovou. Rodina zveřejnila datum, koná se i mše svatá

Královna šátků. Simona Postlerová často chodila se šátkem uvázaným kolem hlavy, který ladil se zbytkem outfitu.

Zemřela Simona Postlerová

Poslední rozloučení s herečkou Simonou Postlerovou, která zemřela náhle a nečekaně v neděli ve věku 59 let, se bude konat v úterý 14. května. Rodina o tom informovala v úmrtním oznámení, které má k dispozici redakce Showtime.

V neděli 5. května zemřela divadelní, filmová a televizní herečka Simona Postlerová, která se prosadila i v dabingu. Bylo jí 59 let. Poslední rozloučení se bude konat v úterý 14. května v 11 hodin v pražském Divadle na Vinohradech. Rodina o tom informovala v úmrtním oznámení, které má k dispozici redakce Showtime. Květiny mohou lidé přinášet už od 10 hodin.

K TÉMATU: Příčina smrti herečky Postlerové? Stěžovala si na těžký postcovidový syndrom

„Od 13 hodin bude následovat mše svatá v kostele sv. Ludmily na Náměstí Míru. Uložení do hrobu provedeme v rodinném kruhu,“ jménem rodiny to v úmrtním oznámení uvedla dcera Jana Magdalena s manželem Danem, syn Damián a vnučka Magdalenka. „Za projevenou soustrast předem děkujeme,“ dodala rodina.

Simona Postlerová se narodila 9. listopadu 1964 v Plzni v herecké rodině a již v dětství prý věděla, že bude své rodiče následovat. Herectví vystudovala na pražské DAMU, získala angažmá v Národním divadle a od roku 1992 byla členkou Divadla na Vinohradech. Kromě toho hrála také v Divadle Ungelt.

Televizní diváci ji znají z desítek filmů a seriálů. Hrála v seriálech Chlapci a chlapi, Hospoda, Četnické humoresky, Nemocnice na kraji města po dvaceti letech nebo Ordinace v růžové zahradě. Objevila se v desítkách filmů včetně nedávno uvedeného snímku Tancuj Matyldo.

Kromě herectví byla Postlerová uznávanou dabérkou a recitátorkou. V roce 2002 získala Cenu Františka Filipovského za nejlepší ženský herecký výkon v dabingu za propůjčení hlasu herečce Emmě Thompsonové ve filmu Vtip.

Simona Postlerová byla vdaná za hudebníka Zdeňka Hráška, který v roce 2016 zemřel. Měla syna a dceru.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Češi patří mezi kaskadérskou špičku. Na prestižní cenu letos poprvé aspiruje i naše dablérka

Tagy: