Užijte si rodinné léto na Monínci. Využijte speciální nabídku sedmi nocí za cenu pěti

Areál Monínec už dávno není pouze místem pro lyžování a zimní radovánky. Také v létě nabízí zábavné aktivity a vyžití pro celou rodinu. Pro letošní letní sezonu zde platí zvýhodněná cena ubytování v Hotelu Monínec nebo ve vedlejší budově Nová Javorka.

Areál Monínec leží zhruba hodinu jízdy od hlavního města Prahy. Najdete ho na Javorové skále na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Blížící se léto je ideální pro návštěvu tohoto rekreačního areálu. Právě letos mohou návštěvníci využít speciální výhodný balíček – sedm nocí v Hotelu Monínec nebo depandance Nová Javorka za cenu pěti. Případně je možné využít také kratší variantu pěti nocí za cenu čtyř.

Vše, co potřebujete k ideálnímu létu, najdete v Monínci na jednom místě: kvalitní ubytování, zábavu pro malé i velké, gastronomické zážitky, kulturní vyžití, ale také klid v okouzlující přírodě. Jako bonus balíček zahrnuje vyhlídkovou jízdu lanovkou, která vás vyveze do výšin a otevře úchvatné panoramatické výhledy na krajinu Českého Meránu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Startuje Prima Hvězdné léto. Diváci se mohou těšit na Kostkovou, Hámu či Kluse

Bohatý program pro děti

Po celý týden se mohou vaše děti těšit na různorodou zábavu. Pro malé dobrodruhy jsou připravené každodenní animační programy plné vzrušujících zážitků. Dětí tak zavítají třeba do lanového parku, kde se nachází několik stanovišť ve výškách stromů. Chybět nebudou ani vodní radovánky – v horkém počasí děti jistě uvítají jízdu na maxiskluzavce o délce 100 metrů, připravený je také paddleboarding nebo jízda na voru. V zábavném Aktivity parku nechybí ani populární discgolf, trampolíny nebo obří kuličková dráha. Vyzkoušet si lze také lukostřelbu. O zábavu je zkrátka postaráno!

Program pro rodiče

Na své si přijdou samozřejmě nejen děti, ale také rodiče. Okamžiky zaslouženého odpočinku na ně čekají v osvěžujícím bazénu a wellness centru, zaujmou také dobrodružné výlety po krásách okolí. Monínec je obklopen krásnými turistickými cíli plnými zábavných stezek.

Hned u hotelu začíná 1,5 kilometru dlouhá naučná stezka Včely a mravenci, kde se na osmi stanovištích nachází celkem 16 informačních panelů, které přehlednou a ucelenou formou seznamují turisty se zajímavostmi této lokality.

V přímé blízkosti areálu je oblíbený Pilský rybník, kde je pro návštěvníky připravena možnost využití elektrolodiček. Na Pilském rybníku je zároveň všem zdarma k dispozici opalovací louka a vyhlídkové molo nebo dětské hřiště. Zahrát si tu můžete i volejbal či nohejbal. Hlad a žízeň zaženete přímo v kiosku na koupališti.

Pobyt na Monínci uvítají také milovníci mezinárodní gastronomie – úterní večery patří tematickým ochutnávkám pochutin z blízkých i dalekých zemí, ale také hrám, které kulturu jiných zemí přiblíží zábavnou formou. Chybět nebudou ani vinné degustace v režii moravského vinařství Dog in Dock z Veselí nad Moravou. To připraví oceňovaná vína, která uspěla v soutěžích jako Víno Jihomoravského kraje nebo Král vín.

Oblíbené koncerty

Večerní čtvrtky na Monínci patří oblíbeným koncertům. Pokud máte rádi živou hudbu a chcete strávit příjemný letní večer s rodinou nebo přáteli, hvězdné koncerty na Monínci jsou skvělou volbou. Tato série koncertů se koná pod širým nebem a přináší vystoupení známých interpretů, jako jsou Standa Hložek, Jarda Hypochondr, Jakub Smolík, Petr Kolář a další. Středeční večery pak patří letnímu kinu, které je pro všechny zdarma.

Kompletní informace a program naleznete na www.moninec.cz.

Tagy: