Tragická nehoda u Nitry: Milan s manželkou se od zubaře nevrátili, nepřežil ani cizinec

Nehoda mezi slovenskými obcemi Horná Kráľová a Hájske se pravděpodobně zapíše jako jedna z nejtragičtějších nehod v Nitranském kraji v tomto roce, informoval web Pluska.sk. V úterý tam při srážce dvou aut přišli o život tři lidé, mezi nimi byli i manželé Ľubica a Milan, kteří se zrovna vraceli od zubaře.

„Všechny záchranné složky byly dnes (v úterý, pozn. red.) v odpoledních hodinách vyslané k dopravní nehodě, která se stala v katastru obce Horná Kráľová v okrese Šaľa. Z dosud přesně nezjištěných příčin došlo k čelní srážce dvou vozidel Kia Sportage a Opel Corsa,“ uvedli policisté na Facebooku.

🚨V OKRESE ŠAĽA DOŠLO K TRAGICKEJ DOPRAVNEJ NEHODE, PRI KTOREJ PRIŠLI O ŽIVOT TRI OSOBY 😔 ❗️ŽIADAME SVEDKOV DOPRAVNEJ...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Tuesday, April 23, 2024

Podle předběžných zjištění měl pravděpodobně osmatřicetiletý cizinec Juryj H., který řídil červenou Kiu, přejet do protisměru, kde došlo k čelnímu nárazu s druhým autem, ve kterém seděla šestašedesátiletá Ľubica P. a její o čtyři roky starší manžel Milan. Napsal web Pluska.sk.

ČTĚTE TAKÉ: Nehoda českého influencera Máry v luxusním sporťáku. Popsal, co se stalo

Na místě zasahoval kromě dvou sanitek i vrtulník. „Po příjezdu na místo jsme konstatovali úmrtí tří osob. Zranění, která utrpěli, byla neslučitelná se životem,“ sdělila TV JOJ mluvčí Záchranné zdravotnické služby Petra Klimešová.

Na zesnulé manžele zavzpomínal Jaroslav Bennár, starosta obce Hájske, ve které bydleli. „Byli to pohodoví lidé, nebyly s nimi žádné problémy. Oba už byli v důchodu a pomáhali své dceři, která je zdravotní sestra, s vnoučaty. Těžko se mi hledají slova, je to pro všechny velká ztráta,“ řekl pro deník Pluska.sk a upřesnil, že manželé se zrovna vraceli od zubaře.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Američan málem uhořel v autě. Vytáhli ho stateční řidiči, podívejte se na dramatické záběry

Tagy:
nehoda Slovensko Nitranský kraj