Zemřela krásná Angela. Hvězda stránky s polonahou modelkou prohrála boj s krutou nemocí

Zemřela bývalá modelka Angela Jayová. Někdejší hvězda magazínu The Sun odešla ve věku 71 let po krátkém boji se zákeřnou rakovinou plic. Smutnou zprávu o jejím úmrtí potvrdil webu The Sun modelčin manžel Ken.

Angela Jayová zemřela v nemocnici v Eastbourne ve východním Sussexu. V posledních momentech života jí byl nablízku její manžel Ken, napsal portál The Sun.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel legendární herec Bernard Hill. Ztvárnil Théodena z Pána prstenů i kapitána Titanicu

Angela Jayová byla na začátku osmdesátých let jednou z hlavních hvězd magazínu The Sun. Objevovala se na takzvané Stránce 3, která byla v časopisu vždy věnována polonahé modelce.

Někdejší modelka byla tváří značky spodního prádla Gossard a také spolupracovala s boxerem Henrym Cooperem v reklamách pro jeho pánskou kosmetiku Brut Aftershave, připomněl deník Daily Mail.

Angela Jayová se narodila v Sunderlandu. V modelingu prorazila poté, co se rozhodla přestěhovat do Manchesteru, kde byla oslovena modelingovou agenturou. „Uvědomila si, že tam nemůže zůstat a stát se ženou horníka,“ popsal vdovec Ken tehdejší situaci Jayové.

„Přestěhovala se do Manchesteru, kde si jí všimla agentura. Okamžitě byla tak přirozená. Měla tak svěží tvář,“ vzpomínal truchlící manžel. Podotkl, že mnoho modelek musí trávit hodiny přípravami, než jdou na plac, ovšem jeho manželka byla vždy připravená.

Zavzpomínal také na okamžik, kdy svou vyvolenou poprvé potkal. „Měla na sobě obyčejné džíny a ošuntělé tričko a přesto vypadala krásně,“ řekl s tím, že tehdy si uvědomil, že Angela Jayová je pro něho ta pravá.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Byla tak mladá, truchlí přátelé za Simonu Postlerovou. Do hereckého nebe putují dojemné vzkazy

Tagy: