Život televizního kuchaře Ramsayho visel na vlásku: Jezděte na kole s helmou, apeloval

Kuchařská hvězda Gordon Ramsay měl na začátku tohoto týdne nehodu na kole, při které dle vlastních slov málem přišel o život, informuje BBC. Ramsay poté ve vzkazu na sociálních sítích poděkoval lékařům za jejich péči a apeloval na své fanoušky, aby při jízdě na kole vždy nosili helmu.

„Rád bych se s vámi všemi podělil o velmi důležitou zprávu. Víte, jak moc miluji cyklistiku. Měl jsem opravdu velmi ošklivou nehodu, která mnou hodně otřásla. Upřímně řečeno, mám štěstí, že jsem vůbec tady,“ sdělil Ramsay ve videu zveřejněném na sociální síti X. Na záběrech je vidět, jak se šéfkuchaři třesou ruce.

K nehodě došlo počátkem tohoto týdne v americkém státě Connecticut, informuje BBC. Ramsay upřesnil, že si nezlomil žádné kosti ani neutrpěl žádná vážná zranění, byl však podle svých slov „trochu potlučený a vypadal jako fialová brambora“.

ČTĚTE TAKÉ: Hudební svět zasáhla tragédie. Zemřela známá R&B zpěvačka Angela Bofillová

Ve svém videu Ramsay poděkoval chirurgům a sestrám, kteří se o něj starali, a apeloval na své diváky, aby při jízdě na kole vždy nosili helmu. „Nezáleží na tom, jak krátká vaše cesta je. Prosím, noste helmu. Kdybych ji neměl, tak už tu, upřímně řečeno, nejsem,“ dodal šéfkuchař.

Gordon Ramsay se proslavil díky moderování kuchařských reality show jako Ramsay’s Kitchen Nightmares (obdoba českého Ano, šéfe!) či Pekelná kuchyně, informuje The Guardian. Vlastní řadu restaurací ve Velké Británii a ve Spojených státech. V současnosti působí v pořadu Next Level Chef.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Louis se šklebil a zíval. Nejmladší dítě princezny Kate a Williama opět zaujalo grimasami

Tagy: