Sledujte Hlavní zprávy: ANO a Starostové ve volbách propadli. Jak se promění Senát?

Členové volební komise okrsku 77 v Hradci Králové sčítají výsledky po ukončení voleb do zastupitelstva města, 24. září 2022.

Češi si definitivně zvolili nové senátory. Doplňující volby do Senátu vyhrála ve druhém kole ODS, hnutí ANO a Starostové propadli. V nejsledovanějším duelu na Jihlavsku zvítězil současný předseda horní komory parlamentu Miloš Vystrčil (ODS) nad Janou Nagyovou (ANO) obžalovanou v kauze Čapí hnízdo. Více v Hlavních zprávách od 18:55 na CNN Prima NEWS a Primě.

Účast voličů byla tradičně mnohem nižší než v prvním kole. Výjimkou bylo právě Jihlavsko, kde se utkali Vystrčil a Nagyová. Jak výsledky voleb hodnotí šéf ODS a premiér Petr Fiala? A co na propad říká předseda hnutí ANO Andrej Babiš? Nejen o tom budou Hlavní zprávy. Startují v 18:55 na CNN Prima NEWS a Primě.

Další sobotní program na CNN Prima NEWS:

Anthony Bourdain: Neznámé končiny (8) ve 20:10

Světoznámý šéfkuchař cestuje po světě do míst, kam se běžně kamery nedostanou, aby odhalil skryté kulinářské poklady… Americký dokumentární seriál (2013).

Zprávy ve 21:05

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Povídej ve 21:25

Pravdivé životní příběhy známých osobností bez obalu. To, co dobré je potkalo, ale i to, jaké nepřízni osudu museli čelit a jak se s tím vyrovnali. Hlubokou zpověď sledujte v pořadu Povídej.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

CNN Prima Gaming ve 22:40

Novinky ze světa videoher a esportu.

7 pádů Honzy Dědka ve 22:55

Populární talk show 7 pádů Honzy Dědka v nové sezóně ze Švandova divadla. Každý týden nové rozhovory se známými a zajímavými osobnostmi a nová porce zábavy.

Tagy: