Čtvrteční jasnou oblohu doprovodí teploty kolem 11 °C, v noci klesnou pod bod mrazu

Jasná až polojasná obloha.

Počasí 10.3.2022 7:08

Čtvrteční teploty se budou pohybovat mezi 6 až 11 °C, převážně bude jasno až polojasno. Ojediněle může i slabě nasněžit. V noci na pátek se teploty dostanou pod bod mrazu, budou se pohybovat mezi -4 až -8, ojediněle klesnou až k -10 °C.

Ráno může být ve východní polovině území místy oblačno až zataženo, během dne však bude převážně jasno až polojasno. Ojediněle se však může objevit slabé sněžení.

Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 6 až 11 °C, na severovýchodě teploty vystoupají pouze ke 4 °C. Na horách se budou i během dne pohybovat spíše pod bodem mrazu, a to kolem -2 °C. Vát bude slabý, proměnlivý severovýchodní až východní vítr o síle 3 až 7 m/s.

V noci na pátek by podle Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) mělo být jasno. Nejnižší teploty klesnou k -4 až -8 °C, na východě místy až k -10 °C. Vát bude mírný jihovýchodní až východní vítr o síle 2 až 7 m/s.

Pátek s sebou přinese jasnou oblohu. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 2 až 6 °C. v Čechách místy až kolem 8 °C. Vát by měl čerstvý jihovýchodní až východní vítr o síle 4 až 8 m/s, místy však s nárazy kolem 15 m/s. V Krušných horách může dosáhnout rychlosti až 25 m/s, tedy 90 km/h.

Tagy: