Zamilovaná Rolins potěšila fanoušky novoroční fotkou. V objetí Nedvěda září od ucha k uchu

Dara Rolins

Slovenská zpěvačka Dara Rolins si užila konec roku 2021 plnými doušky. Se skleničkou v ruce a širokým úsměvem na rtech pozdravila své fanoušky ze švýcarského Matterhornu. Společnost jí ovšem nedělaly jen bublinky a sníh, kromě dcery Laury stála po boku zpěvačky její nová láska – fotbalová legenda Pavel Nedvěd. S několika společnými momentkami se Rolins pochlubila na svém Instagramu.

Jak napovídají fotografie ze sociálních sítí, slovenská celebrita je vedle někdejšího českého fotbalového záložníka mimořádně šťastná. Dovolená v luxusním švýcarském resortu jí nejspíše nahrála příležitost seznámit Nedvěda se svou třináctiletou dcerou Laurou. Navenek to tedy vypadá, že se vztah s bývalou sportovní hvězdou ubírá vážnějším směrem.

Na žádné delší novoroční přání ani velká odhalení ale nedošlo – Rolins nechala za sebe jednoduše mluvit společné fotky z dovolené. „Šťastný nový rok,“ napsala stručně s několika smajlíky i vlajkou Itálie, což některé její fanoušky zmátlo. Jako lokaci snímků totiž uvedla resort Matterhorn Glacier Paradise, který se nachází ve Švýcarsku. Zda šlo jen o chybu, vrtá diskutérům v hlavě nadále, třebaže je samotná hora na hranicích s Itálií.

Slovenská zpěvačka se ke vztahu s Nedvědem přiznala teprve na začátku prosince. „Od léta se propojily pracovní i příjemnější povinnosti v Itálii,“ prozradila tehdy Rolins, načež se pochlubila, že se jí „podařilo ulovit medvěda“.

„Pardon, Nedvěda. A mimochodem, bylo to přesně naopak,“ dodala šibalsky.

Tagy: