Ostrá hádka skončila pobodáním. Žena na manžela vytáhla nůž, v bytě byly i tři děti

Manželská hádka v Rakovníku skončila napadením.

Rakovničtí kriminalisté od sobotního rána vyšetřují útok nožem. Po zbrani při manželské hádce sáhla žena, která zaútočila na svého muže. V bytě přitom byly tři nezletilé děti. Co napadení předcházelo, zatím není jisté.

Co hádce a následnému napadení v jednom z panelových domů v Rakovníku předcházelo, zjišťují kriminalisté. Je však jisté, že po noži sáhla žena. „Po oznámení od záchranné služby jsme vyjížděli okolo 8:30 k napadení mezi manželi, kdy v jednom bytě na Rakovnicku došlo k hádce,“ informovala mluvčí policistů Vlasta Suchánková.

Žena svého muže bodla do hrudníku. Na snímcích bylo vidět, že byl při vědomí a se záchranáři došel celý zkrvavený do sanitky, jež ho pak odvezla k vrtulníku, který nedaleko místa jeho bydliště přistál. Ten jej následně transportoval do motolské nemocnice, kde lékaři budou zjišťovat, jak vážná zranění mu nůž způsobil.

Od toho se může odvíjet i případný trest pro jeho manželku, která skončila v poutech. V současné době celý případ policisté kvalifikují jako trestný čin těžké ublížení na zdraví, u kterého je sazba tři až deset let odnětí svobody.

Dvojice byla navíc podrobena dechové zkoušce. Výsledek napadeného byl negativní, žena však zkoušku odmítla. Je tak možné, že v celém incidentu sehrál roli i alkohol.

Co však mnohé šokovalo, byl fakt, že v bytě byly s dvojicí i tři nezletilé děti. „Při tomto incidentu jsme spolupracovali a kontaktovali orgán sociálně-právní ochrany dětí, a to z toho důvodu, že se v bytě nacházely tři nezletilé děti,“ doplnila Suchánková.

Tagy: