Sledujte ZÁZNAM: Jak se podle Schillerové a Havlíčka budou vyvíjet ceny bytů v roce 2022?

Alena Schillerová

Jednání o strategii vlády

V úterý ráno se uskuteční konference ředitelů projektových společností. Té se zúčastní mimo jiné i ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) či ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček (za ANO). Klíčovými tématy jednání bude strategie vlády pro přípravu staveb v roce 2022 i plánované změny ohledně nového stavebního zákona. Konferenci můžete sledovat od 9 hodin na CNN Prima NEWS nebo přímo v tomto článku.

Na konferenci by si měl vzít úvodní slovo Karel Havlíček. Ten představí strategie vlády pro přípravu staveb v roce 2022, připravenost státního rozpočtu i možné scénáře po říjnových sněmovních volbách.

Předmětem diskuze s řediteli projektových společností budou také klíčové změny nového stavebního zákona, růst cen stavebních materiálů a jeho vliv na kvalitu staveb. Vládní činitelé rovněž zodpoví, co konkrétně hodlají dělat s růstem cen nemovitostí v České republice.

Kromě Schillerové a Havlíčka se jednání zúčastní i ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO) či ministr životního prostředí Richard Brabec (ANO).

Konferenci můžete sledovat od 9 hodin na CNN Prima NEWS nebo přímo v tomto článku.

Tagy: