Zoofilní matku viní z oběšení svých dvou dětí na vodítku, hrozí jí trest smrti. Syn se jí zřekl

Případ ženy, která podle obžaloby oběsila své dvě děti vodítkem a měla předtím údajně styk s pitbulem, se v úterý dostal k soudu v americké Pensylvánii. Během líčení se Lisa Snyderová emočně zhroutila po výpovědi přeživšího dvaadvacetiletého syna, který se jí zřekl jako matky. Za hrozné činy ženě hrozí trest smrti, píší zahraniční média.

Jednačtyřicetiletá Lisa Snyderová je obviněná, že v roce 2019 oběsila psím vodítkem osmiletého syna Connora a čtyřletou dceru Brinley ve sklepě svého domu v Albany Township. Obě děti zemřely tři dny poté v nemocnici, co byly odpojeny od přístrojů, informuje Mirror.us.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická smrt při přípravě hamburgerů. Muž se nešťastně bodl do břicha

Snyderová od začátku tvrdila, že to byl právě Connor, kdo je zodpovědný za smrt jeho i sestry. Po zavolání na tísňovou linku 911 řekla, že to on připevnil vodítko na psy, na kterém byly oběšené. V rámci své obhajoby tvrdila, že byl Connor na škole šikanován a vyhrožoval sebevraždou. Podle vyšetřovatelů tomu ale nic nenasvědčovalo. Chlapec nevykazoval žádné známky potíží. Doktor rovněž uvedl, že kluk nebyl fyzicky schopen způsobit sobě nebo své malé sestřičce taková zranění, píše Times&Suburban.

Policie také uvedla, že našli důkazy, že Snyderová na internetu vyhledávala informace o sebevraždě, vraždě oběšením a návody, jak někoho zabít. Rovněž sledovala epizody dokumentárního kriminálního seriálu s názvem Málem mi to prošlo.

Během úterního soudu promluvil také dvaadvacetiletý syn Snyderové Owen. Ten prohlásil, že tvrzení, že by za smrtí mohl stát jeho malý bráška, nevěří. O své matce celou dobu mluvil jako o „Lise“. „Už ji nevidím jako svou matku,“ odpověděl na dotaz právního zástupce Snyderové, proč tomu tak je. To vyvolalo u obžalované emoční složení.

Podle Times&Suburban u soudu také zaznělo, že Connor i Owen byli v roce 2014 na čas odebráni z péče matky poté, co přiznala, že má myšlenky nad zabitím obou dětí. Napjatý soud bude pokračovat ve středu ráno. Snyderová čelí dvěma obviněním z vraždy prvního stupně, dvěma obviněním z vraždy druhého stupně, dvěma obviněním z ohrožení zdraví dětí a jednomu obvinění z manipulace s důkazy. Žalobci potvrdili, že budou požadovat doživotí nebo trest smrti, který je v Pensylvánii legální.

Původně byla rovněž obviněná ze sexu se svým pitbulem krátce před vraždami. Vyšetřovatelé to uvedli na základě důkazu na jejím počítači. Soudce se však rozhodl tvrzení nepřijmout do procesu vražd, tým obhajoby tvrdil, že by tvrzení předem negativně ovlivnila porotu, informuje Mirror.us.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Muž si vzal v Ostravě jako rukojmí učitelku mateřské školy, ohrožoval ji nožem

Tagy:
pes smrt vražda společnost soud sex Pensylvánie hodnoty soudnictví trestná činnost Daily Mirror smrt a umírání trestná činnost, právo a spravedlnost Lisa Snyderová