Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Zástupy pendlerů na hranicích. Pro Německo jsme riziko

Pendleři

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Německo úderem dnešní půlnoci zařadilo Českou republiku do skupiny zemí s vysokým rizikem nákazy koronavirem. Pro české pendlery znamená opakované povinné testování výrazné komplikace. Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55.

Nově schválené opatření v Německu komplikuje život lidem, kteří sem dojíždějí za prací. Na hranicích vznikají fronty a Češi zvažují, že pro ně bude lepší zůstat za hranicemi, protože testovat se obden, což požaduje například Bavorsko, je nepříjemné a nákladné. Proč je v některých případech pobyt v zahraničí opravdu problém? A odkdy jsou u hranic fronty? O tom a dalších tématech v Hlavních zprávách už od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další nedělní program na CNN Prima NEWS:

Expedice Overland XVIII od 20:15

Účastníci italské expedice Overland vyrážejí na novou výpravu nesoucí název Cesty islámu. Vydejte se spolu s nimi po stopách událostí, které utvářely země jako Afghánistán, Uzbekistán nebo Turecko.

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: