Popelář u Klatov měl ve voze znásilňovat mladšího kolegu. Firma o případu mlčela

Řidič popelářského vozu měl v kabině sexuálně napadnout mladého závozníka.

Znásilnění v kabině popelářského auta

Řidič popelářského auta na Klatovsku měl v kabině vozu několikrát sexuálně napadnout svého podřízeného – během poledních pauz údajně pravidelně sjížděl na odlehlou lesní cestu, kde mladého závozníka místo oběda nutil k sexuálním hrátkám. Mladík měl ze svého fyzicky zdatnějšího šéfa strach, přesto se rozhodl čin nahlásit kriminalistům, kteří se případem dále zabývají. CNN Prima NEWS to ve vysílání potvrdila policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Strkání prstů do konečníku, olizování těla nebo masturbování – i takové sexuální praktiky si podle výpovědi 26letého závozníka měl vynucovat řidič kuka vozu. Tomu momentálně za znásilnění hrozí vězení až na deset let. „Policejní komisař zahájil trestní stíhání 52letého muže, kterého obvinil ze spáchání zločinu znásilnění,“ upřesnila Raindlová ve vysílání CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Zabil rodiče i psa, těla znetvořil. Vraha z Kalifornie zastavila až střelba, ze záběrů mrazí

Raindlová uvedla, že vzhledem k probíhajícímu vyšetřování policie nezveřejní další informace. CNN Prima NEWS v úterý kontaktovala firmu, která oba muže v době incidentu zaměstnávala, aby se k případu vyjádřila. Ta případ ale odmítla komentovat.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Škola Plaváček se topí v problémech? Policie zahájila vyšetřování, majitelka je překvapená

Tagy: