Můžeme hrát ty hry, když tam babička nebude? Malý princ Louis je ze smrti královny zmatený

Devítiletý princ George už tuší, co se kolem něj děje. Jeho malý bratr, čtyřletý princ Louis, ale stále tápe a neví, jak moc byla jeho prababička důležitá. Podle britského webu The Sun to v neděli uvedla jejich matka, princezna z Walesu Catherine.

Catherine podle webu The Sun na nedělní recepci svěřila australskému generálnímu guvernérovi, že malý princ Louis má poněkud problém porozumět tomu, co se teď děje. Před pondělním pohřbem kladl spoustu otázek, které se týkaly jeho prababičky královny.

Podle Davida Hurleye, generálního guvernéra Austrálie, si princ George „tak nějak uvědomuje, jak důležitá byla jeho prababička a co se děje“. Dodal ale, že „ten mladší se ptá na otázky jako: ‚Myslíš, že ještě můžeme hrát tyhle hry, když půjdeme na Balmoral, když tam babička nebude?‘“.

Na rozdíl od svých sourozenců, prince George a princezny Charlotte, nebyl malý Louis na královnině pohřbu. Jeho dva starší sourozenci šli v průvodu za svými rodiči princem Williamem a princeznou Catherine. Ti považovali za důležité, aby se děti této historické události zúčastnily. Na státním pohřbu tak byly nejmladšími smutečními hosty.

Tagy:
Austrálie pohřeb Wales The Sun William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Charlotte, princezna z Cambridge George, princ z Cambridge