Sledujte Partii: Velká politická debata. Jak vyřešit energetickou krizi?

Věra Kovářová a Radek Vondráček

PARTIE Terezie Tománkové 23.10.2022

Jaký je správný recept na krizi? A proč politikům od ledna vzrostou platy o desítky tisíc? V Partii budou hosty předseda Pirátů a vicepremiér pro digitalizaci Ivan Bartoš a předseda hnutí SPD, poslanec Tomio Okamura. Ve druhé části diváky čeká velká politická diskuse s poslankyní a místopředsedkyní STAN Věrou Kovářovou, poslancem Markem Bendou (ODS), Radkem Vondráčkem (ANO) a Radovanem Víchou (SPD). Debatu můžete sledovat v neděli od 11:00 na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Zhruba dvě třetiny lidí v Česku očekávají, že se jejich výdaje budou v následujících třech měsících dále zvyšovat v souvislosti s rostoucí inflací. Výrazný růst výdajů očekává 29 procent lidí. Vyplývá to z výsledků zářijového průzkumu agentury Ipsos mezi tisícovkou respondentů ve věku od 18 do 65 let. Jak vyřešit energetickou krizi?

1. hodina

  • předseda strany, vicepremiér pro digitalizaci Ivan Bartoš (Piráti)
  • předseda hnutí a poslanec SPD Tomio Okamura

2. hodina:

  • místopředsedkyně hnutí Věra Kovářová (STAN)
  • předseda poslaneckého klubu Marek Benda (ODS)
  • místopředseda hnutí a poslanec Radek Vondráček (ANO)
  • poslanec SPD a člen výboru pro obranu Radovan Vích

Pořad Partie PLUS sledujte již v neděli od 11:00 na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Tagy:
politika ODS CNN Prima NEWS Marek Benda Partie Tomio Okamura pořady CNN Prima NEWS Ivan Bartoš Česká pirátská strana Partie Terezie Tománkové Radek Vondráček ANO 2011 Věra Kovářová Svoboda a přímá demokracie Sledujte v TV Partie PLUS politika