Zaběhnutou fenu hledají v Ostravě desítky lidí i dron. Majitelka nabízí vysokou odměnu

Velká pátrací akce probíhá už několik dní v Ostravě. Desítky dobrovolníků hledají fenku border kolie slyšící na jméno Elí, která se ztratila. Majitelka nabízí za její nalezení odměnu ve výši 50 tisíc korun.

Fenka border kolie se ztratila před osmi dny. V současnosti ji hledají desítky dobrovolníků, v pondělí kvůli tomu dokonce vzlétl dron.

„Myslím si, že kdyby byla někde v okolí, tak bychom ji určitě uviděli,“ popsal majitel dronu Jakub Melecký. Fenka, která se zaběhla kousek od domu, může být ovšem v podstatě kdekoliv. Za den uběhne až 30 kilometrů.

„Jsem strašně mile překvapená a vděčná úplně všem. Moc bych chtěla poprosit, jestli ji někdo má doma, aby mi ji vrátil, protože ona mě potřebuje, tak jako já ji,“ popsala majitelka.

Podle majitelky je rok a osm měsíců stará Elí vykastrovaná, takže pokud ji k sobě někdo vzal se záměrem vydělat na prodeji štěňat, nevyjde mu to. Na obojku má fenka přívěšek s vygravírovaným jménem a telefonním číslem. Pokud ji najdete, volejte majitelce, nemine vás odměna v hodnotě 50 tisíc korun.

Tagy: