Anketa: Kdo vás nejvíce přesvědčil v druhé předvolební superdebatě?

Druhá předvolební su

Předvolební superdebata (918)

Necelý týden před komunálními volbami se na CNN Prima NEWS uskutečnila druhá předvolební superdebata s představiteli českých politických stran. Vystoupil ministr dopravy Martin Kupka (ODS), první místopředseda hnutí ANO Karel Havlíček, místopředseda hnutí SPD Radim Fiala a předseda Pirátů Ivan Bartoš. Kdo přesvědčil lidi nejvíce? Ve webové anketě zvítězil místopředseda hnutí ANO Karel Havlíček.

Druhé předvolební superdebaty na CNN Prima NEWS se zúčastnili čtyři představitelé stran a hnutí, které mají po zprůměrování aktuálních průzkumů celorepublikově nejvyšší volební preference.

V rámci dané ankety bylo možné na webu CNNPrima.cz hlasovat pouze jednou, a to přes registraci. Z jednoho registrovaného účtu platí jeden hlas. Hlasovat mohli lidé i přes SMS, z každého telefonního čísla je započítán pouze jeden hlas.

Diskutující politici během superdebaty odpovídali na otázky diváků v publiku. V něm se sešli příznivci pozvaných stran a hnutí. Všichni politici dostali vždy stejnou otázku, na kterou odpovídali v časovém limitu. Diváci u obrazovek pak měli možnost hlasovat pro politika, který v diskuzi předvede nejpřesvědčivější výkon. Hlasovat mohli přes QR kód na obrazovce, který vedl na anketu na našem zpravodajském webu CNNPrima.cz. Jak hlasování dopadlo? V rámci webové ankety ovládl debatu Karel Havlíček s 58,5 % hlasů. Na druhém místě skončil Radim Fiala z SPD s 19 % hlasů a za ním se umístili Martin Kupka (ODS) s 15,2 % hlasů a Ivan Bartoš (Piráti) se 7,3 % hlasů.

V rámci součtu výsledků on-line ankety a SMS hlasování zvítězil rovněž Karel Havlíček s celkovým počtem 59,7 % hlasů.

První předvolební superdebata se již uskutečnila, a to 11. září. Přinesla ostrý střet mezi třemi členy vládní koalice a třemi zástupci mimoparlamentních stran. Třetí a zároveň poslední debata s podtitulem Bitva o Prahu diváky CNN Prima NEWS přivítá ve středu 21. září, opět ve 21:00. Bitvu o Prahu budou moderovat Michal Půr a Pavlína Wolfová.

Tagy: