Projevy náklonnosti k jídlu i k soutěžícím. Nenechte si ujít nové díly pořadu Prostřeno!

Nové díly pořadu Prostřeno budou skutečně výživné.

Poutání Prostřeno

Nové díly pořadu Prostřeno! budou hodně výživné. Nejen kaloricky, ale i díky jedné z aktérek. Jmenuje se Maruška a dá všem pořádně zabrat. Nebude prý chybět pláč ani projevy náklonnosti – k jídlu i k soutěžícím. Právě na to se můžete těšit každý všední den v oblíbeném pořadu na Primě.

V pondělí se k plotně postaví Ondřej. Kdysi se mihl na obrazovce a je na to dostatečně pyšný. Ale všichni jsou zvědaví, jak to Ondřejovi půjde v kuchyni. Na scénu přijde také hvězda celého týdne – Maruška, která ale některým začne tak trochu lézt na nervy.

V úterý bude vařit Pavel. Ale Maruška jíst nebude – těstoviny jsou pro ni totiž tabu. Nesní ani Pavlovu bruschettu. Právě totiž začala držet dietu. Ve středu dostane Ondřej od Marušky pusu. A rozjede se debata o tom, jestli má vietnamská polévka Pho pálit nebo ne.

Ve čtvrtek bude hvězdou kuchyně Jolana a její dezert – to je podle ostatních naprostá delikatesa.  Dojde na pořádnou hádku a všudypřítomná Maruška bude chtít Ondřeje utopit. Ondřej tak k páteční hostitelce dorazí v plavkách. To kdyby ho náhodou opravdu chtěl někdo utopit. A Maruška? Ta je v roli hostitelky hodně svérázná.

Kdo se dokonce rozbrečí a kdo koho utopí? Dívejte se na pořad Prostřeno! a dozvíte se to. V 17:50 každý všední den na Primě.

Tagy: