Sledujte Partii s Bendou a Vondráčkem: Je korespondenční volba rizikem, nebo přínosem?

Poslanci Marek Benda (ODS) a Radek Vondráček (ANO)

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ (19)

Představuje korespondenční volba ze zahraničí riziko pro systém hlasování, nebo pomůže krajanům za hranicemi Česka? V Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS o tom budou diskutovat poslanci Marek Benda (ODS) za vládu a Radek Vondráček (ANO) za opozici. Následovat bude velká politická debata, které se zúčastní zákonodárkyně Věra Kovářová (STAN), europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09) a poslanci Jan Hrnčíř z SPD a Aleš Juchelka z hnutí ANO. Pořad můžete sledovat v neděli od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Ve Sněmovně začala ve čtvrtek mimořádná schůze k tématu korespondenční volby pro Čechy žijící v zahraničí. Zatímco kabinet Petra Fialy (ODS) hájí vládní návrh tím, že jeho zavedením dojde ke srovnání volebního systému, opozice novelu ostře kritizuje.

K TÉMATU: Havlíček měl psát do pochybných periodik o vědě. Šlo o renomovaný ruský časopis, říká Vondráček

Ve dolní komoře Parlamentu již zazněly několikahodinové projevy opozičních šéfů Tomia Okamury (SPD) a Andreje Babiše (ANO). V Partii Terezie Tománkové se palčivé diskuze o tomto ožehavém tématu zúčastní zákonodárce Marek Benda (ODS) za vládu a místopředseda hnutí ANO Radek Vondráček za opozici.

V další části pořadu přijde na řadu velká politická debata. Pozvání přijala poslankyně Věra Kovářová (STAN) a europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09). Za opozici dorazí poslanci Jan Hrnčíř (SPD) a Aleš Juchelka (ANO).

Pořad můžete sledovat v neděli od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo prostřednictvím tohoto článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Pohled žen ve Sněmovně je daleko kulturnější než mužů, kteří si u pultíku měří ega, tvrdí poslankyně Pivoňka Vaňková

Tagy:
debata Marek Benda PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ pořady CNN Prima NEWS korespondenční hlasování Partie Terezie Tománkové Radek Vondráček Jiří Pospíšil Věra Kovářová korespondenční volby televizní debata Aleš Juchelka Jan Hrnčíř Sledujte v TV