Sledujte Co Čech, to politik! s Marpem, Vémolou i Katem: Kterého politika by vzali do ringu?

Co Čech, to politik! (127)

Kdo z politiků by si zasloužil pár minut v ringu? Anebo pár pořádně ostrých slov? Zeptáme se odborníků na věc vzatých. Moderátor Petr Suchoň v pořadu Co Čech, to politik! na CNN Prima NEWS vyzpovídá osobnosti napříč sportovním a hudebním spektrem. Diskusi můžete od 18:00 sledovat živě i v tomto článku.

Aktuální politickou situaci v pořadu Co Čech, to politik! okomentují MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola a známí rappeři Marpo a Kato.

Ve světě české politiky se nyní řeší řada věcí. V posledních dnech se začínají objevovat jména kandidátů na nového prezidenta, mezi nimi je například i miliardář Karel Janeček nebo bývalá předsedkyně Energetického regulačního úřadu Alena Vitásková.

Pandemický zákon i odlet Farského

Ve společnosti také rezonuje pandemický zákon, jehož platnost by měla vypršet už na konci února. Vzhledem k pandemické situaci vláda usiluje o jeho prodloužení. Úterní jednání poslanců však zablokovala SPD a Sněmovna se k tématu vrátí až v následujícím týdnu. Sněmovna se také zabývá posledním křeslem místopředsedy dolní komory Parlamentu.

Aby toho nebylo málo, mnohé překvapil odlet místopředsedy STAN Jana Farského na několikaměsíční stáž do Spojených států. Svého poslaneckého mandátu se má vzdát v polovině února a k tomuto úkonu dorazit zpět do Česka.

Nejen o tom budou diskutovat hosté v pořadu Co Čech, to politik! Můžete ho sledovat ve čtvrtek od 18:00 živě na stanici CNN Prima NEWS i v tomto článku.

Tagy: