Charlotte Gottová slaví plnoletost. Po smrti otce se stáhla do ústraní. Co dnes dělá?

Zpěvák Karel Gott se stal otcem čtyř dcer. Nejvíce uměleckého talentu po něm podědila Charlotte Ella, která se mu narodila s manželkou Ivanou. Ta nyní slaví svoji plnoletost – osmnácté narozeniny. Co dnes dělá a jak se jí daří?

Charlotte Ella přišla na svět jako třetí Gottova dcera. Nejenže se mu čím dál více podobá, ale také je velmi umělecky nadaná. Studuje, navštěvuje hodiny zpěvu a tance, hraje na klavír a věnuje se herectví. Na svůj mladý věk toho má za sebou umělecky už hodně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Čeští zpěváci a herci za totality vydělávali miliony. Největší žně měli v Sovětském svazu

Zahrála si v hudebním filmu Decibely lásky, v pohádkách Anděl Páně 2 nebo Když draka bolí hlava, v níž se objevila nejen s otcem Karlem, ale také se svou mladší sestrou Nelly Sofií. „Pozvali jsme je na casting a obě byly bezkonkurenčně nejlepší. Obě holky jsou nesmírně talentované, a navíc velmi skromné. Spolupráce s nimi byla po všech stránkách báječná,“ prozradil redaktorovi CNN Prima NEWS producent zmíněné pohádky Petr Šiška.

Charlotte působila rovněž v muzikálech Mata Hari nebo Antoinetta – královna Francie. A na kontě už má také svůj první velký hit – Srdce nehasnou, který nazpívala se svým otcem. Přestože od vzniku této písně uplynulo mnoho let, fanoušci na Charlottu nezapomínají. Na posledním vyhlášení cen Českého slavíka ji svými hlasy vynesli až na 17. místo. Až za ní skončila například Dara Rolins nebo Marie Rottrová.

Na posledním vystoupení jí aplaudovala celá hala

Její slibně rozjetou kariéru přerušila tatínkova smrt. Od té doby se stáhla do ústraní, ale pracovat na sobě nepřestala. Jedním z mála veřejných vystoupení byl koncert na počest Karla Gotta, kde s Darou Rolins zazpívala duet Zvonky štěstí. Strhla na sebe veškerou pozornost a nadšeně ji aplaudovala celá hala.

„Všichni vidí, že Charlotte určitě charisma i talent má. Teď bude jenom na ní, jestli se bude chtít touto cestou vydat. Pak už záleží na spoustě dalších okolností, které ji na té cestě mohou potkat,“ prohlásil o Charlottě pro CNN Prima NEWS zpěvák Richard Krajčo, který zmíněný hit Srdce nehasnou pro ni a jejího tatínka napsal. „Do studia přišla perfektně připravená. V té době byla ještě maličká holčička, bylo ji asi dvanáct let. Byla to pro ni s tatínkem silná chvíle,“ zavzpomínal Krajčo.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpěvák Richard Krajčo promluvil o své cestovatelské vášni. Kam nejraději jezdí se svou rodinou?

Tagy: