Rodinná tragédie v Salfordu: Žena měla zabít těžce postiženou osmiletou dceru, pak i sebe

Smutná zpráva otřásla anglickým městem Salford. Policisté byli v pondělí přivoláni do domu, v jehož útrobách našli dvě mrtvá těla. Jedno patřilo matce, druhé její osmileté těžce postižené dceři. Kriminalisté z Manchesteru případ vyšetřují, avšak po žádném pachateli nepátrají, uvedli v prohlášení na svém webu. Podle zahraničních médií měla nemocnou dívku zabít její matka a sama následně spáchat sebevraždu.

Policisté vyjeli do Radford Street v Salfordu kolem půl jedenácté dopoledne. Doprovodili na místo záchrannou službu. V domě však již našli bezvládná těla, kterým se už nedalo pomoci. Šlo o čtyřicetiletou Martinu Karosovou a její osmiletou postiženou dceru Eleni Edwardsovou, zveřejnila policie později totožnost obětí na webu.

ČTĚTE TAKÉ: Chlapec měl uškrtit a sexuálně zneužít 10letou sestřenici. V USA ho budou soudit jako dospělého

Tragédii nyní vyšetřují kriminalisté. Rodinným příslušníkům poskytli odbornou pomoc. Zároveň ubezpečili místní, že v souvislosti s vyšetřováním po žádném pachateli nepátrají.

„Domníváme se, že se jedná o izolovaný incident, který širší okolí neohrozí,“ sdělil detektiv Simon Moyles v tiskové zprávě. Přesto je místo činu kvůli vyšetřování uzavřené. Okolí domu hlídají strážníci.

Podle informací deníku Manchester Evening News (MEN) policie případ vyšetřuje jako podezření z vraždy a sebevraždy. Zdroje z okolí zesnulých potvrdily, že se Karosová starala o těžce postiženou dceru.

Jeden ze sousedů vypověděl, že často vídal, jak žena nakládá dceru do auta. „Vypadalo to jako neuvěřitelně těžká práce,“ sdělil MEN. „Je hrozné, že se dostala až do takového stavu,“ řekl listu další. Žena měla být napůl Italka a Polka.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Střílel do své sestry, pak ji brutálně bil železnou tyčí. Muži ze Slovenska hrozí doživotí

Tagy:
policie Slovensko vražda společnost sebevražda USA trestná činnost Manchester Evening News Salford trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva vyšetřování trestné činnosti