Heřmánek v těle ďábla. Den před sebevraždou fotograf zveřejnil hercovy snímky se synem

Otec a syn Heřmánkovi

Nekrolog Karla Heřmánka

Nic v té chvíli netušil a den před sebevraždou Karla Heřmánka sdílel na sociálních sítích fotograf Petr Kurečka hercův snímek z kalendáře Proměny 2021. Heřmánek je na něm zachycen nad svým synem Karlem jako postava ďábla z filmu Ďáblův advokát.

Jen pár hodin před nečekanou smrtí Karla Heřmánka zveřejnil fotograf Petr Kurečka tři roky staré hercovy fotky se synem. „Jak se fotí otec a syn, aneb Karel a Karel před mou kamerou,“ napsal k facebookovému příspěvku Kurečka.

ČTĚTE TAKÉ: Další svědectví o smrti Heřmánka. Výstřelem měl ohrozit jiné lidi, instruktoři ho napomínali

Kromě filmového plakátu umělec připojil i sekvenci dalších fotek, na nichž se oba herci smějí a předvádějí nejrůznější grimasy. Příspěvek na svém instagramovém profilu přesdílel také syn Karel.

Fotograf v tu chvíli netušil, že je něco v nepořádku, a Heřmánkova smrt ho zasáhla. „Velmi rád jsem ho fotil. Nejen, že mě dokázal vždycky rozesmát, ale také byl jeden z mála, kteří mě respektovali jako umělce. Zbytek byla už jen náhoda, ale velmi mě ta zpráva zasáhla,“ doplnil Kurečka.

Jak se fotí otec a syn,aneb Karel a Karel před mou kamerou 🤩🤩🤩

Posted by Petr Kurecka on Friday, August 23, 2024

Kalendář Proměny vydává Nadace Archa Chantal již od roku 2010. Každoročně se v něm objevuje řada celebrit ve filmových či jinak zajímavých rolích. Heřmánkovi do kalendáře Proměny 2021 nafotili svou verzi plakátu k americkému filmu Ďáblův advokát z roku 1997. Otec se vtělil do role herce Al Pacina a jeho syn do Keanu Reevese. „Pro mě je Al Pacino velká osobnost, tak doufám, že jsem mu to nijak nezkazil,“ vtipkoval podle webu Super.cz tehdy Heřmánek.

Nečekaný Heřmánkův skon dne 24. srpna 2024 zasáhl celou řadu osobností. „Je mi to hodně líto. Karel byl vynikající a charismatický herec,“ uvedl ve vysílání CNN Prima NEWS herec Pavel Nový.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Vlastního muzikálu se už Zagorová nedožila. Její písně byly nedotknutelné, popsal hudebník Kříž

Tagy:
smrt společnost herec celebrity Keanu Reeves Česko Al Pacino Karel Heřmánek Petr Kurečka Proměna umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika