Modelku ze slavné reality show našli zastřelenou. Vedle ní ležel po smrti i její manžel

Polskou modelku Paulinu Lerchovou, kterou diváci mohou znát ze slavné reality show Top Model, našli policisté mrtvou ve městě Będlewo nedaleko Poznaně. Podle nich ji měl v neděli revolverem zastřelit vlastní manžel Sławomir, sám se pak připravil o život. Případ dal vyšetřovatelům spoustu práce, protože se obě těla nacházela ve značném stádiu rozkladu. O smutné zprávě informoval polský deník Niezależna.

Policisté se o zmizení Lerchové dozvěděli ve chvíli, kdy se rodině týden neozývala. Vydali se tedy k ní domů a v kuchyni je našli oba po smrti. Vedle nich měl ležet revolver. Jestli měl Paulinu zastřelit partner z nenávisti, nebo oba plánovali ze světa odejít společně, policie zatím nevysvětlila, píše Niezależna.

ČTĚTE TAKÉ: Tatiana Kuchařová se chlubí, že je ambasadorkou OSN. Nikdo jí ale tento titul neudělil

Lerchová se po svatbě se Sławomirem stranila veřejnosti. Její manžel měl být podle polského deníku Plejada obviněn z prodávání nelegálních látek. Spolu s dalšími třiceti osobami byl letos v dubnu zatčen, protože strážci zákona ve skladu našli přes 60 kilogramů drog. Na rozsudek soudu už ale nepočkal.

Zesnulá modelka se v populárním pořadu Top Model objevila celkem dvakrát. Britský deník The Mirror připomněl jeden z jejích ikonických momentů soutěže – v roce 2010 ji porotci požádali o to, aby jim předvedla delfína.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Jak zemřel psycholog Ptáček? Policisté nařídili pitvu a prozradili, s jakou pracují verzí

Tagy:
policie Polsko vražda vyšetřování zbraň manželé trestná činnost Poznaň Daily Mirror trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva vyšetřování trestné činnosti reality TV